A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Kaymakam Başar’dan veda ziyareti

Kaymakam Başar’dan veda ziyareti

Piraziz  Kaymakamlığı süresince, ilçe genelinde birçok başarıya imza atan Furkan Başar, gazetemizi ziyaret etti. Kaymakamı karşılayan Gazetemizin imtiyaz sahibi Ali Yıldız ve gazetemizin köşe yazarlarından Erol Küçük oldu.
Geçtiğimiz hafta yayınlanan kararname ile Bingöl Yedisu ilçesine atanan Kaymakam Başar Piraziz halkına olan duygularını da paylaşmayı ihmal etmedi.
Piraziz’de birçok anı biriktirdiğini ifade eden ve elinden geldiğince her kesime yardımcı olmaya çalıştığının altını çizen Kaymakam Başer, “Burada görev yaptığım süre boyunca halkımıza bir kaymakam değil kardeş olmaya çalıştım. Yeni görevim için de sevinçli ve heyecanlıyım. Buradaki kardeşlerimize de ilçe kaymakamlığı olarak her zaman üzerimize düşenin fazlasını yapma gayretinde olduk. Yeni görevimin verdiği heyecanın yanı sıra Pirazizli kardeşlerimden ayrılmanın da burukluğunu yaşıyorum. Tüm kardeşlerimi sevgilerimle selamlıyorum” dedi.
Yıldız Haber  Gazetesi olarak Bingöl Yedisu ilçesi kaymakamlığı görevine atanan Furkan Başar’a ziyaretinden ötürü teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.
Haber: Erol Küçük