A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

GİRESUN FUTBOLU İÇİN SEÇMELER YAPILDI

GİRESUN FUTBOLU İÇİN SEÇMELER YAPILDI

Ömrünün yarısından fazlasını Bulancakspor ve Giresunspor’da futbolcu ve takım kaptanı olarak geçiren, antrenör ve teknik adam olarak çalışmış Mehmet Serhan Baki, son 5 yıldır Bulancaklı gençleri Futbol alanında hem sporcu, hem topluma faydalı, değerine değer katan güler yüzlü birey olmaları, emek ve eğitimleri için gerekli bütün futbol teçhizatlarını kendileri alıp, bu hedef doğrultunsun da, gençleri eğitme emek ve çalışmalarım devam edecektir diyerek, futbola her zaman hizmet edeceğini söyledi.

‘Rahmetli Gaffar Okkan’ı örnek alıp vatana ve millete bilgi sahibi olduğum futbol dalında ki eğitimlerimin devam edeceğim’ diye konuşan Baki, “Bulancak’ta son 5 yıl içinde eğitim verdiğim gençleri ve Bulancak’ta çeşitli spor kulüplerinde görev yapan ve yapacak olan hatta lisansları dahil olmayan 2006/2007 ve 2008 doğumlu gençlerimizi Giresun spora kazandırma projemiz kapsamında 24 Ağustos Çarşamba günü gelip bu gençleri değerlendiren ve değer veren Giresun spor futbol koordinatörü Ali Küçükbayrak, hocalarımız Ali Sakal ve kaleci hocamız Mustafa Yerli hocalarımıza, Bulancak ek sentetik sahada ‘Giresun spora kazandır projemize’ verdikleri destekten ve gençleri Giresun sporumuza kazandırmaya yönelik işlerini severek yapmalarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Bu projemizin tekrar Bulancak’ta ve hatta diğer ilçelerimizde devam etmesini ümit ediyorum. Bu periyodda beraber yola çıktığımız Mehmet Tahsin Bayram, Osman Bayraktar ve Volkan Cindemir’e ayrıca teşekkür ederim” dedi.

‘100’den fazla sporcumuza lisans çıkarttık’

Baki, “Amacım Giresun’un en büyük değerlerinden olan Giresunspor’un temelini sağlamlaştırmaya katkı sunmaktan öteye gitme gibi bir lüksü yok ve olamaz.  Şunu biliyorum ki temeli sağlam olmayan her yapı maddi manevi olarak zaman sürecinde yıkılmaya mahkûmdur. Bu temeli kucağımızı açtığımız tüm Bulancaklı gençlere sunduğumuz ve sunacağımızın diğer ilçelerimizde devam etmesini ümit ediyorum . Bir kez daha bu gençleri gelip değer vererek verilerini alan Giresun spor alt yapı koordinatörü Ali Küçükbayrak, Ali Sakal ve Mustafa Yerli hocalarıma teşekkürler sunuyorum.

Projemize katılan 60'a yakın sporcumuza ayrıca akıttıkları ter ve emek için teşekkür ediyorum. Zaten amacım tüm gençliğe bilgi alanımda hizmet olacaktır. Hayat felsefemiz adaletli davranış ve terazimizin herkese eşit şekilde olduğunu ve futbol alanında Bulancaklı gençlere kucak açtığımızı bildirirken, bütün gençliği futbol kapımızı çalmaya davet ederim. Bu çalışmalar esnasında belediye başkan yardımcısı Emrullah Guguk, İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Yüksel ve personel arkadaşlara, Halk Eğitim Müdürümüz Mehmet Ekizoğlu, Güven Karakılıç, Hakan Kara ve Tolga Kasap ve antrenmanlarda çeşitli günlerde su ihtiyacımıza destek olan velilerimize teşekkür ederim. Son 5 yıl içinde ve pandemi de dahil tüm önlemleri alıp çalıştık ve Bulancak gençliğine hizmet ettik. Ben benim diyen Bulancaklı gibi, ‘Bulancaklıyım’ dercesine çalıştık ve 100’den fazla gencimize Bulancak sporumuz başta olmak kaydıyla diğer Bulancak futbol kulüplerimizde futbol lisansı çıkardık” diye konuştu.