A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

İşadamlarına havaalanı jesti

İşadamlarına havaalanı jesti

...Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 1 Kasım seçimleri için çalışmalarına devam eden Canikli, imkanların genişlemesi ile taleplerin daha çok arttığını kaydetti.

TSO üyelerine hitap eden Canikli, Ordu Giresun Havaalanı'nda İstanbul tarifeli seferlerin sabah akşam olarak düzenlendiğini belirterek, "İstanbul Atatürk Havaalanında sıkıntı olduğu için Sabiha Gökçen Havaalına seferler sabah akşam olarak başlamıştır" dedi.
AK Parti olarak sağlık alanında büyük yatırımlar yaptıklarını kaydeden Canikli, "Hastanelerimizi en modern sistemlerle donatıyoruz. Dün Giresun'da anjiyo merkezimizi açtık. Giresun'da hastalarımız artık il dışına çıkmayacak. 350 yataklı hastanemiz 5 yıldızlı otel ayarında. 100 tane tek kişilik 100 tane çoft kişilik odalarımız var. Gelir seviyesi ne olursa olsun tüm hasta vatandaşlarımız bu odalardan faydalanabilecek. Yaylarımızda asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda Bektaş ve Paşakonağı yaylalarımızı asfaltlıyoruz. Bektaş Yaylası yolu 15 kilometre yapılıyor" diye konuştu.