İstanbul'un başkanları ile vatandaşları dinledi

birlikte Alucra, Şebinkarahisar ve Çamoluk ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ile buluşarak istek ve taleplerini dinlediler.

 

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Belediye Başkanları ile birlikte tüm ilçeleri ziyaret edeceğini, ilçe örgütlerinde partilileriyle, sahada da ilçe halkıyla buluşup, dertleri ve talepleri dinleyeceğini söyledi.

3 Günlük ziyaret programına Çekmeköy Belediye meclisi Başkan vekili Bora Kılıç ve Beyoğlu Belediye Başkan danışmanı Bilal Gülep’te katılarak , heyete örnek bir ev sahipliği yaptılar.

 

Gezmiş; 'Hayat pahalılığı halkın belini büktü'

 

 

Ziyaretlerine Alucra, Şebinkarahisar ve Çamoluk'tan başladığını belirten Milletvekili Gezmiş "Her zaman olduğu gibi, bir kez daha yurttaşlarımızla buluşmak sohbet etmek, dertleşmek güzel. Ancak öncelikle hayat pahalılığı insanlarımızın belini bükmüş, yaşamaktan bezdirmiş" dedi. 

 

Ziyaretlerinde büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Giresun'un ilk Kadın Milletvekili Gezmiş, kadınları dinlediğinde mutfakta büyüyen yangının tahminlerden çok daha fazla olduğunu ifade ederek; "İlk seçimde iktidarız, her alanda halkımızı rahata kavuşturacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

 

Heyet Alucra ve Şebinkarahisar programları kapsamında ile Şehitlikleri ziyaret edip, ardından geçen yıl vefat eden Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Topçuoğlu’nun mevlidi Şerif programlarına katıldılar.

 

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ile Belediye Başkanları, Çamoluk Bal festivaline de katılan heyet Kelkit Vadisi ilçeleri olan Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk ve Akıncılar ilçelerinde halk ile buluşarak yoğun ilgi gördüler.

 

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ve Meclis Başkanvekili Bora Kılıç ile birlikte Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerinde CHP teşkilatlarını ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirerek, köylerde de halk buluşmalarına katıldılar.

Bora Kılıç ve Bilal Gülep, 3 günlük Kelkit vadisi programımızda bizleri en güzel şekilde ağırlayan misafir eden tüm hemşerilerime en içten teşekkürlerimi sunarım dediler.