"Kobelco Yanıkömer" Giresun’da Görkemli Bir Törenle Açıldı

Tam donanımlı yedek parça imkanlarıyla sektörün deneyimli iş insanı Ömer Yanıkömer ve oğlu Makine Yüksek Mühendisi Temel Yanıkömer tarafından Ülper Köyü, Bük mevkii (Eski Adel Kalem Fabrikası) alanında düzenlenen görkemli ve yoğun katılımlı bir törenle hizmete girdi.

Açılış törenine, Giresun Milletvekilleri Ali Temür, Prof. Dr. Nazım Elmas, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir, Giresun TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akten, MHP Eski İl Başkan Yardımcısı Şaban Durmuş, İş İnsanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sanayici ve İnşaat İş insanları, STK temsilcileri, Giresun Sanayi Sitesi Esnafları, davetliler katılım sağladı.

İş ve inşaat sektörünün yakından tanıdığı ve güvendiği, KOBELCO’da  gelişmiş teknolojileri ve özellikleri arasında üstün yakıt verimliliği, entegre Gürültü ve Toz Azaltımlı Soğutma Sistemi (iNDr) ve güçlü, yüksek performans için gelişmiş hidrolik sistemleri bulunuyor. Yeni 10. Nesil ekskavatörler, düşük emisyonları, düşük Operasyonel maliyetleri ve artan çalışma performansları ile kendi sınıfında başı çekiyor.

 KOBELCO’nun 1930’dan bu yana yapmış olduğu bütün çalışmalar bu sektörde seksen yıllık deneyiminin ve uzmanlığının en önemli kanıtı olarak biliniyor. Japon üretici, kendini bütün dünyada 1 tondan 50 tona kadar paletli ekskavatörlerin ve yedek parçalarının satış ve servis hizmetlerine adamış ve önde gelen bir ekskavatör uzmanı olarak dünya çapında tanınıyor.

KOBELCO 80 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir. Ana şirketi Kobe Steel Ltd. 1930'da Japonya'nın ilk inşaat makinesini inşa etti. 50K elektrikli madencilik kepçesi, gelecekteki tüm KOBELCO inşaat makinelerinin yolunu açtı ve on yıllardır öncü teknolojik gelişmelerin şeklini belirledi.