A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Ligde çıkışa geçeceğiz

Ligde çıkışa geçeceğiz

...“Giresunspor bu şehrin, bu ilin takımı. Esnafı, memuru, çalışanı, işçisiyle toplumun her kesimi Giresunspor'a gereken desteği daha fazla vermeli” dedi.

Tütüncü, gazetecilere yaptığı açıklamada, 29 Ağustos Cumartesi akşamı sahalarında konuk edecekleri Adanaspor'u yenmek istediklerini söyledi.

Adanaspor'u yenerek ligde çıkışa geçeceklerini belirten Tütüncü, “Ligde iki maçı geride bıraktık. İstediğimiz sonuçları alamasak da ortaya koyduğumuz mücadele ve futbol bizi gelecek için ümitlendiriyor. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Bu hafta sonu oynayacağımız Adanaspor maçını kayıpsız atlatarak ligde çıkışa geçeceğiz” dedi.

Giresun halkından Giresunspor'a destek olmasını isteyen Tütüncü, “Bugün burada bizleri ağırlayan firma yetkililerine teşekkür ediyoruz. Bu gibi desteklerin artması gerekiyor. Giresunspor bu şehrin, bu ilin takımı. Esnafı, memuru, çalışanı, işçisiyle toplumun her kesimi Giresunspor'a gereken desteği daha fazla vermeli. Birliktelik sağlarsak Giresunspor daha da güçlenir ve başarılı olur” diye konuştu.