A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Lokman Çağrıcı parkı açıldı

Lokman Çağrıcı parkı açıldı

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar  ve Bağcılar Belediye Başkanı  Lokman Çağrıcı’nın katılımıyla gerçekleşen program Bulancak Belediyesi Mehter Takımının gösterisiyle başladı. Gösteri sonrası Başkan Yakar, "Halkımızın teveccühü ile Lokman Çağırıcı Parkımızın açılışını gerçekleştirdik. Bu parkımızla birlikte bir başka parkımızı daha hizmete sokmuş olduk. Açılışını gerçekleştireceğimiz iki parkımız daha var. Bir tanesinin ismi  Prof. Dr. Necmettin Erbakan Çocuk parkı diğerinin ismi ise eski Bulancak Belediye Başkanımız Öner Eriş'in ismini taşıyacak. Bu sene 500 çocuğumuza yaz kampı sağlayacağız. Nazik davetimizi kırmayıp açılışa katılan Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı’ya ve tüm Bulancak halkına teşekkür ederim" dedi.

Başkan Çağrıcı ise, "Hafta başında Recep Başkanımız bizlere konudan bahsetti ve biz de bu konudan dolayı memnun kaldık. Açılışa geldik ve bu vesile ile memleket havası almış olduk. Çocuklarımıza değer veriyoruz. Yaz ayında çocuklarımızın güzel vakit geçirmesi için düzenlenen yaz kampına başvuruların sayısı beşyüzün üzerinde olursa ben karşılayacağım. Recep başkanımızdan Bulancak'a bir tane bilgi evi ve Yüzme Havuzu kazandırmasını istiyorum. Millete hizmet noktasında biz başkanımızın yanındayız" diye konuştu.

Başkanların konuşması sonrası Ballıca Mahallesi Muhtarı Kadir Yıldırım tarafından  Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Bağcılar Belediye Başkanı  Lokman Çağrıcı'ya çiçek takdim edildi.

Yıldırımın çiçek takdimi sonrası Hasan İsmail Hoca'nın duası ile birlikte açılış kurdelesi kesildi.