A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Mahalleliden hizmet teşekkürü

Mahalleliden hizmet teşekkürü

...AK Parti’li Bulancak Belediye Başkanı Aydın’a mahalle yolu ve diğer sıkıntıları giderdiği için teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

 Giresun İl Özel İdaresine, Bulancak Belediyesi tarafından yaptırılan yol için mahalle halkı Belediye Başkanı Kadir Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Saraçlı Mahallesi Muhtarı Halil Yeşiltepe ve mahalle halkı katıldı. Bu zamana kadar mahallelerine yapılan bütün hizmetler için teşekkür eden Muhtar Yeşiltepe, "3.5 yıldır muhtar olarak sizinle çalışıyorum. İstediğimiz bütün taleplerimizi değerlendirerek gereğini yaptınız. Mahallemize döktürdüğünüz sıcak asfaltla yolumuz daha da kullanışlı hale geldi. Sizin nezdinizde katkısı bulunan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın ise, "Yapmış olduğumuz hizmetler bütün vatandaşlarımızın memnuniyeti içindir. Bu sıcak asfaltın dökülmesinde ise Valimiz Dursun Ali Şahin başta olmak üzere İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Mehmet Emür ve katkı sağlayan herkese bende teşekkür ederim. Belediye olarak çalışmalarımız devam edecektir. Hizmetlerimizle beraber Bulancak daha yaşanılası bir şehir haline gelecektir" dedi.