A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Meclis'e Canikli ve Gezmiş gerek

Meclis'e Canikli ve Gezmiş gerek

...AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun milletvekili Nurettin Canikli ile CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Canikli ve Gezmiş’i Meclis’te görmek istediklerini söyleyen vatandaşlar, iki vekil adayının da  gayretlerini ve enerjilerini takdir ettiklerini söylediler.

Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayarak ilçe ilçe gezen  Canikli ve  Gezmiş’in çalışkanlığını Meclis’e de taşıyacaklarından emin olduklarını kaydeden vatandaşlar, ‘  Sayın Canikli ve Gezmiş, Giresun için bir şanstır.Her ikisinin de Meclis’te olması bizim için büyük bir kazanım olacaktır’ dediler.            

                 

                 AKP’NİN İTHAL VEKİLLERİNE GEÇİT VERİLMEMELİ

Son olarak  beraberinde milletvekili Eşref Karaibrahim, Bulancak İlçe Başkanı Fatma Karaibrahim Canik, Dereli İlçe Başkanı Osman Bektaş, Önceki Bulancak Belediye Başkanı Öner Eriş, önceki Dereli Belediye Başkanı Muzaffer Karakayalı, Giresun Belediye Meclis üyesi Şafak Hisarkaya, önceki Milletvekili Rüştü Kurt ve çok sayıda partiliyle birlikte Bulancak'ta  Bektaş yayla pazarını ve buradaki esnafı ziyaret eden CHP milletvekili adayı Aykut Gezmiş;“Giresun'da evi bile olmayan ithal vekiller, Giresun'a bir şey kazandıramazlar. Bilemezler dertlerimizi, sıkıntılarımızı. Eşleri ve çocukları bile Giresun'da oy kullanmıyorlar. Tenezzül edip de oylarını Giresun'a bile almıyorlar. Eşi ve çocuğundan oy alamayanlar, bu halktan nasıl oy isteyebiliyorlar anlayabilmiş değilim. Eğer fındık yöresinde milletvekilliği yapacaksan, bir kere koluna sakırtlak yapışacak, ayağını sırgan yakacak. Yani fındığın çilesini bileceksin. Hayatında fındık toplamamış milletvekilleri, fındığın başkentinde siyasete yön verirse fındığın, üreticinin ve FKB'nin başına bu gelenler normaldir’ dedi.

 

                                     KÖYDES’E DEVAM

Öte yandan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun milletvekili Nurettin Canikli, köy, belde ve grup köy yollarını standart hale getirmenin mutluluğunu yaşıdıklarını söyledi. Canikli, yaptığı açıklamada, çok önemli çalışma ve hizmetlerine rağmen yapılanları yeterli görmediklerini, yeni çalışma döneminde de Köy Altyapısını Destekleme Projesi'ne (KÖYDES) devam edeceklerini kaydetti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.