A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Miniklerden Anaokuluna Veda, İlkokula Merhaba

Miniklerden Anaokuluna Veda, İlkokula Merhaba

Minikler, hazırladıkları birbirinden güzel dans gösterileri ile izleyenleri büyülerken, enerjileri ve sevinçleri tüm salona yayıldı.

Törenin en heyecanlı anı ise mezuniyet keplerinin atılması oldu. Minikler, keplerini havaya fırlatarak bu özel günü unutulmaz kıldılar.

Anaokulundan ilkokula geçiş, minikler için önemli bir dönüm noktasıdır diyen Okul Müdürü Sevilay Yılmaz, ‘Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulumuzda anlamlı bir güne şahitlik ediyoruz. Anaokulu, miniklerimizin eğitime ilk adımı attıkları ve hayatlarının en önemli temellerini atmaya başladıkları yerdir. Bu süreçte öğretmenlerimiz, sevgiyle ve sabırla onlara rehberlik ederek, bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı oldular. Miniklerimiz de bu sevgi dolu ortamda oyunlar oynayarak, şarkılar söyleyerek, yeni şeyler keşfederek ve arkadaşlıklar kurarak unutulmaz anılar biriktirdiler. Bugün, bu güzel anıların sonuna geldik ve miniklerimiz ilkokula adım atmaya hazırlar. Onları bu yeni serüvenlerinde en içten dileklerimizle uğurluyoruz. Biliyoruz ki, anaokulunda edindikleri bilgi ve beceriler, ilkokulda da başarılarının temelini oluşturacak’ dedi.

Müdür Yılmaz, ‘Son olarak, bu güzel töreni hazırlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sevgili öğrencilerimiz ilkokulda da aynı başarıları göstereceğinize inanıyoruz. Meraklı, araştırmacı, özgüvenli ve mutlu bireyler olmanızı diliyoruz’ ifadelerini kullandı.

Törenin sonunda minikler, öğretmenleri ile birlikte keplerini havaya fırlatarak bu özel günü unutulmaz kıldılar. Ardından ise veliler, çocukları ve öğretmenler ile hatıra fotoğrafları çektirerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdiler.

Fotoğraflar, miniklerin sevinçli ve heyecanlı hallerini, öğretmenlerin gururlu bakışlarını ve velilerin duygusal anlarını yansıtarak törenin coşkusunu en güzel şekilde ölümsüzleştirdi.

Bu güzel hatıralar, miniklerin anaokulundan ilkokula geçiş sürecinin heyecanını ve sevincini sonsuza dek yaşatacak.

Törene okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.