A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Mucize Bebek Doğumundan 50 Gün Sonra Annesine Kavuştu.

Mucize Bebek Doğumundan 50 Gün Sonra Annesine Kavuştu.

İzmir Şehir Hastanesi’nde doğan ilk bebeklerden olan Cedduğ Bebek, 5 bin doğumda bir görülen ve ameliyat edilmezse yaşama şansının olmadığı farklı iki doğumsal anomali ile dünyaya geldi. Özefagus Atrezisi (yemek borusunun doğuştan kapalı olması) ve Anal Atrezi (makatın doğuştan kapalı olması, kaka yapamama) nedeniyle Çocuk Cerrahisi Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Akgün Oral ve ekibi tarafından acil ameliyata alındı.

Başarılı geçen ameliyatların ardından yeni doğan yoğun bakım ünitesinde 50 gün tedavisi gerçekleştirilen bebek bugün annesine teslim edildi.

Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Akgün Oral yaptığı açıklamada, Özefagus Atrezisi ve Anal Atrezi denilen doğumsal anomalilerin ikisinin birden aynı bebekte birlikte görülmesinin nadiren ortaya çıkan bir durum olduğunu belirtti.

“Ameliyatlarını başarıyla gerçekleştirdik. Ancak, bu tür vakalarda ameliyat kadar ameliyat sonrası bakımı, takibi ve tedavileri de çok önemlidir. Yeni doğan yoğun bakım ünitesindeki özverili bakım ile iyileşme sürecini tamamlayan bebeğimizi 50 gün sonra annesine kavuşturduk.” Dedi.

İzmir Şehir Hastanesi’nin profesyonel ekipleri ve tıbbi donanımı sayesinde bu tarz büyük ve zor ameliyatların başarı ile yapıldığını ifade eden Prof. Dr. Akgün Oral, sağlığına kavuşan bebeği annesinin kollarına teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.