A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Müdür Tosunoğlu, okul ziyaretlerine devam ediyor

Müdür Tosunoğlu, okul ziyaretlerine devam ediyor

Ziyaretin başlangıcında, eğitim öğretim ortamlarını gezerek incelemelerde bulunan Müdür Ertuğrul Tosunoğlu'na, okulun fiziki kapasitesi ve eğitim öğretim faaliyetleri konusunda Okul Müdürü Mustafa Yavanoğlu tarafından bilgiler sunuldu.

Daha sonra Müdür Tosunoğlu öğretmenler odasını ziyaret ederek, öğretmenlerimizle bir araya geldi. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Müdür Tosunoğlu öğretmenlere hitaben; Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'ye hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerinin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme ve hatırlatmalarda bulunarak, öğretmenlerimizden çalışmalarını yoğunlaştırmalarını istedi. Bakanlığımızca yayımlanan "Örnek Sorular" ile "Çalışma Soruları"nın ders içi uygulamalar ile destekleme ve yetiştirme kurslarında etkin olarak kullanmasını isteyerek önemine vurgu yaptı.

Müdür Tosunoğlu öğretmenlerden; Tübitak, Teknofest vb. proje faaliyetlerine katılımın artırılmasını isterken, çalışmalarını müfredat programlarına ve kazanımlara uygun olarak yapmalarını, okuduğunu anlama, analiz etme çalışmalarına ağırlık vermelerini vurgularken, özellikle sınavlarda yanlışı azaltma yönünde çalışmalar yapmalarını istedi. Öğrencilerin eğitim öğretim ve sınavlara hazırlık süreçlerinde karşılaşacakları sıkıntıların tespit ve çözümünde, öğretmen-öğrenci-veli işbirliğinin başarıyı artıran önemli bir etken olduğunun altını çizdi. Müdür sohbetin devamında öğretmenleri de dinleyerek karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Öğretmenlerin; İl, ilçe ve okullarında eğitim öğretim kalitesi ve akademik başarının yükseltilmesi için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken azim ve özveriyi göstereceklerine inandığını dile getirirken, çalışmalarında başarılar diledi.