A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Münazara Yarışmasında Zafer Bulancak Fen Lisesi’nin

Münazara Yarışmasında Zafer Bulancak Fen Lisesi’nin

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ve Bulancak Anadolu Lisesi'nin organize ettiği, liseler arası münazara yarışmasında kazanan Bulancak Fen Lisesi oldu. Münazarada Bulancak Fen Lisesini Beyda Dua Yücel, Engin Deniz Aydemiral, Yusuf Kağan Özdemir temsil etti.

En yüksek puanı alarak 2 turun ardından finale yükselen Bulancak Fen Lisesi finalde Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile karşılaştı. "Modern dünya insanı mutsuz kılmıştır" antitezini savunan ekip; modernizm ile medeniyetin farklı kavramlar olduğu gerçeğinden yola çıkarak tezlerini başarıyla savundu. Modernizm algısının, modern insanı doyumsuzluğa iterek hep daha fazlasına ulaşmaya çalışması, bunun neticesinde de mutsuzluğa mahkum olması üzerinde duran  öğrenciler, jüriden ve dinleyenlerden büyük beğeni aldı. 

Münazara sonucunda aynı zamanda en iyi konuşmacı ödülünü de alan Yusuf Kağan Özdemir Bulancak Fen Lisesi'ne ikinci bir gurur daha yaşattı.

Münazaraya Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Giresun Üniversitesi Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman, Bulancak Belediye Meclis Üyesi Erhan Yüksekdağ ve Bulancak Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Hendekçi ile çok sayıda davetli katıldı. Etkinlik, katılımcılardan tam not aldı ve büyük beğeni topladı.