A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Öğretmenler geleneksel yemekte buluştu

Öğretmenler geleneksel yemekte buluştu

Gündoğdu konuşmasında  “Öğretmenler Günü’nde görev yaptığımız okulda hep birlikte olduğumuz için çok mutluyuz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinize sağlıkla ve huzurla uzun mesleki yıllar diliyorum“ diyerek “Bu büyük gün yalnız öğretmenlerimizin günü değil, ülkemizin günüdür. Çünkü öğretmen neyse, toplum odur. Bir toplumda; o toplumun varlığı, gücü, saygınlığı, sonsuzluğu, sevinci, mutluluğu öğretmenin elindedir. Bu anlayış egemen olduğu sürece o ülkenin önüne geçilmesi mümkün değildir. Öğretmene değer verildiği sürece o ülkeye de değer verilir ve o ülke güçlüdür.” diyerek tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Okulun öğretmenlerinden Yunus Emecen, Öğretmenlik mesleğinin her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleği olduğunu ifade ederek ’’Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini veda etmesi gibi, bizlerde hayatımızı bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adamaktayız. Tarih ve kültür mirasımızın geleceğe taşınması, biz öğretmenlerin ait olduğu millete en büyük borcudur. Bir milletin değerlerinin yine bu milletin evlatları sayesinde gelecek nesillere taşınacağını unutmamalıyız. Üstün görev bilinci ile çalışan, bilginin güneşini, sıcaklığını hissettiren bu anlayışla hizmet veren çok değerli meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyor ve mesleğe hizmeti geçen emekli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum’’diye konuştu.

Daha sonra öğretmenlere okul müdürü Metin Gündoğdu tarafından kampüs çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi, sonra kutlama yemeği ve okulun öğretmenlerinin hazırlamış oldukları programla, öğretmen ve personellerinin de katılımıyla keyifli bir şekilde sona erdi.