A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

'PARTİMİZDE TEŞKİLATLARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR'

'PARTİMİZDE TEŞKİLATLARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR'

Bulancak AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Eylül ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Bulancak Doğa Piknik’te gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Recep Yakar, iyi değerlendirilmesi gereken bir seçim arifesinde olduklarını belirterek, “Bulancak Belediyesi olarak yerel hizmetler noktasında sizleri mahcup edecek sizlerin söyleyemeyeceği hiçbir alan bırakmıyoruz. İktidarımızın hizmetlerini gerekirce ilçede belediye hizmetlerini en iyi şekilde anlatabileceğiniz bir ortamdayız. Bu saatten sonra boşluk bıraktığımız hatalar bizden yani teşkilattan olur, başka türlü olamaz” dedi.

1 Kasım'da yapılacak seçimlerde bütün parti teşkilatının duyarlı davranması gerektiğini ifade eden İl Başkanı Hasan Ali tütüncü ise, partililerin AK Parti olağan kongresinde yaşanan 'Fabrika ayarlarına dönüş' düsturu ile yola devam etmesi gerektiğini belirtti.

7 Haziran seçimlerinde Giresun genelinde çok az bir oyla bir milletvekili kaybedildiğini belirten Başkan Tütüncü, "Daha önce ki ilçe danışma  toplantılarımızda 7 Haziran seçimleri sonuçlarını etraflıca değerlendirdik. 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan tabloda  AK Parti birinci parti olduğu için koalisyon görüşmelerine başladık. MHP'nin malum durumundan dolayı CHP ile görüşmeye başladık. Fakat görüşmeler sonrası herhangi bir sonuç çıkmaması yeniden seçimleri gündeme getirdi. Önümüzde yeni bir seçim var. 1 Kasım'da ki seçimlerde tüm parti teşkilatımız sağlam bir çalışma ile istikrar için yola devam demelidir" dedi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.