Pegasus Ordu-Giresun Havalimanı'ndan 9 Euroya Yurt Dışı Bileti Satıyor

Pegasus Havayolları, seyahat severlere müjde verdi! Havayolu şirketi, yurt dışı seyahatlerini daha uygun fiyatlara getirmek amacıyla büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, belirlenen bazı yurt dışı destinasyonlarına sadece 9 Euro'dan başlayan fiyatlarla uçak bileti satın almak mümkün olacak.

Sınırlı Süreli Kampanya

Bu cazip fırsattan yararlanmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Kampanya, sadece 14-15 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Sınırlı sayıda koltuk için uygulanan kampanyada toplamda 200 bin koltuk satışa sunulacak.

Biletler Ne Zaman Kullanılabilir?

Kampanya kapsamında satın alınan biletler, 1 Kasım 2024 ile 30 Mart 2025 tarihleri arasında kullanılabilecek. Böylece, hem sonbahar hem de kış aylarında yurt dışı seyahatlerinizi uygun fiyata gerçekleştirebilirsiniz.

Nereden Alınır?

Bu özel indirimden yararlanmak isteyenler, Pegasus'un resmi web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden biletlerini satın alabilirler.

Unutmayın, Vergi Ücreti Eklenir!

Kampanya kapsamında belirtilen 9 Euro'luk fiyat, sadece temel bilet ücretini kapsamaktadır. Bilet fiyatına ek olarak, vergi ve diğer ücretler de ödenecektir.