Satrançta, Karadeniz'in Gururu Bulancak İhsaniye Spor'dan Büyük Başarı

Turnuvada İlçemizi Temsil eden Karadeniz bölgesinin üst liglerdeki tek temsilcisi Bulancak İhsaniye Spor, Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü gibi yüksek bütçeli takımların arasında başarılı mücadelesi sonucunda seneye de Birinci Ligde mücadele etme hakkı kazandı.

Karaoğlanoğlu İnşaat'ın sponsorluğuyla lige katılan takımımızın Bulancaklı Sporcusu Murat Eren Aytekin kendi masasında oynadığı 9 maçta 8 galibiyet 1 Beraberlik alarak bireysel kategoride ikincilik madalyasının sahibi oldu. Aynı zamanda Hacettepe Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Aytekin'i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Dünyanın en gelişmiş ülkelerinde prestij meselesi olarak görülen satranç sporunun, ülkemizde de büyük bir hızla geliştiği bir dönemde, bölgemizde bu mücadeleyi özveyiyle sürdüren Bulancak İhsaniye Spor sporcu ve yöneticilerine, takıma sponsor olarak lige güçlü bir takım kurulmasına olanak sağlayan Hamit Karaoğlanoğlu'ya teşekkür ederiz, temsilcimize birinci ligde başarılar dileriz.