A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Son yemeğini Bulancak'ta yedi

Son yemeğini Bulancak'ta yedi

...için Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın veda yemeği düzenledi. Salı akşamı gerçekleşen yemekte konuşan Başkan Aydın, “Kadir gecesinde kötü bir haber aldık. Sayın Valimizin öngörülmeyen bir şekilde tayininin çıktığını duyduk. Hem yönetici olarak, hem de bu ilçe de yaşayan bir insan olarak Sayın Valimizin bir Giresunlu gibi ilçemize ve ilimize çok güzel hizmetler yaptığını gördük. Giresun’un her tarafında emekleri ve katkıları oldu. Sayın Valimiz artık Valimiz değil, Valimize sevgimiz yaşadığımız sürede devam edecek. Netice de güzel insanlar güzel şekilde gelirler güzel şekilde giderler ve uğurlanırlar” dedi.

Başkan Aydın’ın konuşmasının ardından DOKAP Başkanı Ekrem Yüce ve AK Parti İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu duygu ve düşenlerini anlatan birer konuşma yaptılar.

ARKASINDAN GİTMEDEN TÜRKİYE’DE İŞ OLMUYOR

Giresun'da görev yaptığı 29 ay boyunca günün her saatini değerlendirerek, hizmet verdiğini belirten Vali Şahin ise, “Arkadaşlar çok duygu dolu konuşma yaptılar. Biz Allahın bir kaderinden öbür kaderine gidiyoruz. Bu bizim kaderimizdir. 29 ay oldu. Her şey yerli yerinde, saati dakikayı desem abesle iştikal olur. Ama günün bir saatini dahi son derece değerlendirerek, hizmet verdim. Bir yere giderken kaymakamları 30 kere aradığım oldu. İdarecilik talep ederek takip etmeyle oluyor. Talep edecek ve arkasından gideceksin. Arkasından gitmeden Türkiye’de iş yapılmıyor. Ben hala vali olduğum halde bazen sümen elimde, bakanın ya da müşteşarın kapısında bekliyorum veya giriyorum, imzalatıyorum. bu iş böyle yürür. Ben yazdım demekle iş yürümez. Arkadaşlarıma hep öğüdüm, bu olmuştur. Aman arkadaşlar, ‘Ben yazdım, ettim’ Türkiye’de yazılanlar olsaydı, bugün Türkiye Almanya’yı halt etmişti. Amerikayı falan geçmişti. Yazılanlar, söylenenler, gerçekleşseydi, Türkiye’de bugün Türkiye ne hallere gelirdi. Mükemmel yerlerde olurdu” dedi.

O İNŞALLAH GÜZEL, BAŞARILI BİR VALİLİK YAPAR

Ardından Giresun’la ilgili taleplerin yeni Vali Hasan Karahan’a not edilip edilmediğini soran protokole konuşan Vali Şahin, “Ben bu zamana kadar abi ne yapacağım, bana ne tavsiye edersin diye sormayan adama, notta versen ne versen… O inşallah güzel, başarılı bir valilik yapar. Benim temennim odur ki, bu başladığımız hizmetlerin, tomurcukların meyveye dönüştürülmesidir. Hakikaten bayağı yol alındı” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Aydın, Bulancak Kaymakam Vekili ve Piraziz Kaymakamı Hüseyin Çam, 1926 Bulancakspor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Karaibrahim, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu tarafından Vali Şahin’e çeşitli hediyeler ve teşekkür plaketi verdiler.