A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Türk halkı iradesini hiçe sayanlardan, hesap soracak

Türk halkı iradesini hiçe sayanlardan, hesap soracak

...1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurusunu CHP Genel Merkezine yaptı.

Türkiye’nin gereksiz, anlamsız şekilde sırf bir kişi istedi diye seçime götürüldüğünü söyleyen Bektaşoğlu, “Halkımız neyin ne olduğunu görüyor. Engin sağduyusuyla kararını verecek ve seçim sonuçlarını beğenmeyerek kendi iradesini hiçe sayanlara ders verecektir” dedi.   

Başvuru formunu ilgililere teslim eden CHP Milletvekili Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, “Önseçimde üyelerimizin tercihi ve halkımızın bize verdiği yetkiyle başlayan görevimize tekrar seçilerek devam etmek istiyorum. Tabi takdir genel merkezimizindir” dedi.

‘AKP gitmemek için her yolu deniyor’ diyen CHP Milletvekili Bektaşoğlu, “7 Haziran dersi onlara yetmedi. Devamı gelecek. 1 Kasım seçimleri, Türkiye’nin kader seçimidir. Halkımız baskıyı, zulmü, kaosu, ekonomik krizi, savaşı, şehit acısını, diktatörlüğü değil, özgürlük ve barış içinde yaşamayı, hukuk düzenini ve demokrasiyi seçecek. 1 Kasım’da CHP halkımızın da takdiriyle tek başına iktidar olacak” diye konuştu.