A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

TÜRKİYE AŞILARI BEKLİYOR

TÜRKİYE AŞILARI BEKLİYOR

Türkiye’de ilk kez 16 Mart’ta görülen koronavirüs vakası sonrasında 20 bine yakın insanımız hayatını kaybetmişti.

Alınan önlemler salgını bir nevi azaltsa da Türkiye’de çoğunluğun tek umudu ülkeye gelecek aşılar oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, “Pekin’deki COVID-19 alarmı ve Pekin gümrüğünde görülen COVID-19 vakası sebebiyle gümrük hareketliliğine geçici olarak ara verilmiştir. Bu nedenle gümrük işlemlerinden sonra yola çıkması beklenen aşılarımızın gelişi bir iki gün ertelenmiştir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz” demişti.

Koronavirüsü 2020 yılı ile birlikte geride bırakmak isteyen birçok vatandaş, aşıların bir an önce gelmesini ve bu salgının sona ermesini bekliyor.

Bilindiği gibi salgının seyrini azaltmak için son 1 aydır hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ve akşam saat 21.00’dan sonra sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor.

9 aydır devam eden salgın nedeniyle insanlar birbirlerinden bir hayli uzak kaldı. Birbirleri ile kucaklaşmayı, sarılmayı özleyen insanlar, dost meclislerini, sosyal hayatı ve daha birçok aktiviteyi yapabilmek için gün saymaya devam ediyor. Umarız 2021 yılı tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirir.

‘AŞI İÇİN İKNA YÖNTEMİ DENENECEK!

Öte yandan Bakan Koca, aşının zorunlu olmadığını da dile getirdiği açıklamasında, “Aşının zorunlu olmayacağını daha önce de söylemiştim. Aşılama programımız hazır. Vatandaşımızı zorlayıcı bir uygulama olmayacak. Aşının gerekliliğini bilim insanlarımızla toplumumuza anlatarak ikna etme çabası içinde olacağız. Bunun dışında bir uygulama söz konusu olmayacak” dedi.