‘Türkiye’nin kalkınmasına büyük katkılar sağladık’

Yıldırım, “14 Ağustos 2001'de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan Milletin desteğini arkasına alarak, karanlıkları aydınlığa çıkaran ve iktidara geldiği günden beri yapılan hizmetlerle Türkiye'ye çağ atlatan, Türkiye'nin partisi AK Parti 23. Yaşında” dedi.

Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti, 2001 yılında kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin siyasi, ekonomik ve toplumsal yaşamında önemli değişimlere ve dönüşümlere öncülük etti. 23 yıl önce başlattığımız bu yolculuk, ülkemizin her köşesine hizmet götürmeyi, halkımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi ve demokrasimizi güçlendirmeyi amaçladı. Bu süre zarfında gerçekleştirdiğimiz reformlar, projeler ve hizmetlerle Türkiye’nin kalkınmasına büyük katkılar sağladık”

‘Daha güçlü bir Türkiye için mücadele etmektedir’

Başkan Yıldırım, AK Parti'nin halkın ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştirdiğini ve adalet, refah, demokrasi anlayışını her daim ön planda tuttuğunu belirterek, “Partimizin tüm kadroları, Türkiye'nin dört bir yanında, vatandaşlarımızın taleplerine kulak vererek, onları dinleyerek ve birlikte çalışarak, daha güçlü bir Türkiye için mücadele etmektedir. Bu 23 yıl, sadece bir geçmiş değerlendirmesi değil, aynı zamanda gelecekteki hedeflerimize ulaşma yolunda bizi daha da motive eden bir dönüm noktasıdır” dedi.

‘Partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’

AK Parti’nin 23. yıl dönümünde, geçmişte elde edilen başarıların yanında, geleceğe yönelik plan ve projelere de dikkat çeken Başkan Yıldırım, “Partimizin bu uzun yolculuğunda desteklerini esirgemeyen tüm partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde, daha aydınlık bir geleceğe adım atmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu 23 yıl, bizler için bir dönüm noktasıdır ve ülkemizin refahı, huzuru ve kalkınması için daha büyük hedefler koyma kararlılığını artırmaktadır” diye konuştu.