A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Tuzla Belediyesi 'Çanakkale Tırı' Bulancak'ta

Tuzla Belediyesi 'Çanakkale Tırı' Bulancak'ta

...ilçeye gelen Çanakkale tırı vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Recep Yakar'ın talebi doğrultusunda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI tarafından ilçeye gönderin Çanakkale Tırı Belediye otogarında sergilendi.

Vatandaşların ve ilçede devam eden 17. Mürsel Gülmez Tiyatro Günleri davetlilerinin büyük ilgi gösterdiği Çanakkale Tırın’da savaş döneminden kalma 200 civarında mühimmat karargah, sıhhiye birliği, siper ve Osmanlı İmparatorluğu’nun yaşantısını yansıtan figürler, Çanakkale cephesinde kullanılan orijinal savaş malzemeleri, Zafer Anıtı ile şehitlik maketi yer alıyor.

Başkan Yakar, "Çanakkale savasını ve zaferini Bulancaklı vatandaşlarımızla buluşturmak istedik. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın katkılarıyla vatandaşlarımızı böyle bir etkinlikte buluşturduk" dedi.

Çanakkale Tırını ilk gezenler arasında Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulacak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak BST eski Genel Sanat Yönetmeni Şahin Ergüney, BST oyuncalar, Ankara Devlet Tiyatrosu ekibi, Bulancak Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar birlikte gezdi.

Gezi sonrası Bulancak Belediye Başkanı Yakar tarafından tiyatro ekibine de bir çiçek verildi. Ardında ise hatıra fotoğrafı çekildi.