A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz

Ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Hamza Dağ’ın da katıldığı kongreye AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İlçe Belediye Başkanları, eski milletvekilleri Ali Temür, Mehmet Geldi ve Hasan Aydın, eski İl Başkanı Ayhan Akten ile partililer katıldı.

Divan Başkanlığını İl Koordinatörü Erkan Balta’nın yaptığı kongrede konuşan İl Başkanı Kenan Tatlı, “Bugün bizim kongre günümüz, bugün bizim tekrar tazelenme günümüz, bugün kutlu davanın tekrar diriliş günü, bugün 2023 için yola revan olma günüdür” dedi.

Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk ile Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve son olarak ta Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin konuşmasından sonra video konferans ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kongreye bağlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemize Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamının katbekat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmakla iftihar ediyoruz. Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattığımız için gurur duyuyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongrelerin hayırlı olmasını dileyerek, görev alacakları tebrik etti.

Temizlik, maske ve mesafe kurallarına riayet edilerek, yürütülen kongrelerin, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongreleri demokrasi şölenine çeviren teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Siyasetlerinin bir büyük dava olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu davanın mayası medeniyetimize, ülkemize, milletimize hizmet etme anlayışıyla yoğrulmuştur.  Milletimize hizmetkârlığımızı ülkemizi daha çok kalkındırarak, daha çok büyüterek, daha çok güçlendirerek, refahı daha çok artırarak gösteriyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hiçbir sıfatın, hiçbir görevin, hiçbir konumun davalarına yaptıkları katkının verdiği manevi huzurdan daha büyük olmadığını dile getirerek, partideki görev değişimlerini bayrak yarışı gibi sorumluluk aktarımı olarak gördüklerini, tüm teşkilat mensuplarından bu anlayışla çok daha azimli ve verimli çalışmalar beklediklerini söyledi.

‘2023 SEÇİMLERİ KRİTİK ÖNEME SAHİP’

AK Parti’nin Türkiye’yi kalkındırma ve büyütme, milletin huzurunu ve refahını ileriye taşıma yolunda verdiği mücadelenin yanında olan herkese kapılarının da gönüllerinin de yönetim kademelerinin de sonuna kadar açık olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Partimizin 18 yıllık kesintisiz iktidarda bulunmasının sırrı, milletimizin her bir ferdinin, kendini bu çatı altında görebiliyor, hissedebiliyor olmasıdır. Girdiğimiz her zorlu mücadelede milletimizin bizi gerektiğinde canı pahasına sahiplenmesinin arkasında işte bu gerçek vardır” diye konuştu.

‘Çarşamba günü Millete sesleneceğim’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çarşamba günü millete sesleniş konuşması yapacağını bildirerek, “Millete sesleniş konuşmamı izlemenizi özellikle tavsiye ediyorum. Görüntülü bir millete seslenişim olacak, bu görüntülü millete seslenişte inşallah sizlere birçok güzellikleri orada takdim edeceğim” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından Giresun’da bulunan partililere kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Mevcut İl Başkanı Kenan Tatlı’nın listesinde şu isimler yer aldı; “Mahmut Esat Ayyıldız, Mustafa Karabıçak, Nadir Karahan, Nihat Emiroğlu, Cumhur Karahasan, Pınar Unat, Necati Topatan, Ömer Faruk Erten, Yusuf Emre Özcan, Ekrem Faruk Civelekoğlu, Sedat Yavanoğlu, Pınar Kahraman, Zafer Hızarcıoğlu, Haldun Şehitoğlu, Erdal Toslu, Mustafa Özyılmaz, Selma Cebeci, Alemdar Akar, Veysel Esen, Mehmet Ali Karataş, Mehmet Ayar, Sezgin Kumaş, Ebru Turan, Metin Malkoç, Servet Gündoğan, Tufan Solmaz, Ahmet Gürkan İhtiyaroğlu, Özgül Ekiz, İbrahim Dere, Abdullah Karakuz, Kübra Yılmaz, Mustafa Büyüktaş, Hüseyin Alkan, Sena Aydın, Salih Yaman, Murat Kara, Muhammet Karadağ, Ünal Konal ve Özlem Ceylan”