A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Üniversite’li gençlerin umre heyecanı!

Üniversite’li gençlerin umre heyecanı!

Bu kapsamda Giresun’dan umreye gönderilecek üniversite öğrencileri, dualarla kutsal topraklara yolcu edildi.

Umreye gidecek öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü Ramazan Topcan, umre ziyareti ve ibadetleri konusunda önemli hatırlatma ve tavsiyelerde bulundu.

Umreye gidecek öğrencileri tebrik eden Müftü Topcan, “Kardeşlerim! Bu yol, sevgi yoludur, muhabbet yoludur. Bu yolda yeni kardeşleriniz olacak, yeni kardeşlerinizle tanışma imkanlarınız olacaktır.


Bu mekanlar; renklerimiz, dillerimiz farklı olsa da gönüllerimiz, duygularımız ve hayallerimizin bir olduğu kardeşlerimizle bir arada ibadet etme imkanlarını bulunduğumuz yerlerdir.” dedi.
Gençlere umrede geçen her anı en güzel şekilde değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Müftü Topcan, “Bu mekanlar; bencilleşmiş, virane gönülleri tamir etme imkanını bulduğumuz yerlerdir. Bu yolculuk; kutlu yolculuktur. Bu yolculuk; ilme yolculuktur. İrfana, hikmete yolculuktur. Tevhide, vahdete yolculuktur. Hazret-i Muhammed (s.a.s.) Efendimize yolculuktur. Kur’an’a yolculuktur. Artık Rabbimizin misafirlerisiniz. Kardeşlerim! Bu mekanlar; ben değil biz olduğumuz, hak ve hakikatle buluştuğumuz mekanlardır. Bu mekanlar; gönüllerin huzur ve saadete kavuştuğu mekanlardır. Bu mekanlarda zamanlarınızı israf etmeyin. Vahdete, kardeşliğe dualarınız olsun. Selamlarımıza elçiler olun. Yolunuz, yolculuğunuz mübarek olsun.” diye konuştu.

Umreci 14 öğrenci, Manevi Danışman Hacer Şule Adatepe rehberliğinde 6 Mayıs'ta Kutsal topraklara giderken 12 Mayıs'ta yurda dönüş yapacak.