A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Vefat İlanları

Vefat İlanları

Ali Güngör vefat etti

Şemsettin mahallesinden Karahacıoğullarından merhum Yakup Güngörün oğlu Ali Güngör vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Orta Camide kılınacak cenaze namazının ardından Şemsettin Mahalesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Köksal Başoğlu vefat etti

Bülbüllü köyünden Başoğullarından Köksal Başoğlu vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Bülbüllü köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Muradiye Akın vefat etti

İcilli Köyünden Memiloğullarından Merhum Hüseyin Akın'ın eşi Muradiye Akın vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü ikindi Namazına müteakip evinin yanında kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Hasan Öztaş vefat etti

Kayhan Köyünden Baltacıoğullarından merhum Ömer Öztaş’ın oğlu Hasan Öztaş vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Kayhan Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Ahmet Büber vefat etti

Gökçeali köyünden Büberoğullarından merhum Nazım Büberin oğlu Ahmet Büber vefat etti. Cenazesi 29 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Gökçeali köyü Şeyh İdris Camii yanında kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.