A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

‘VERDİĞİMİZ HER BİR SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ!

‘VERDİĞİMİZ HER BİR SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ!

Giresun Belediye Meclis Üyesi Av. Nuri Karaman ile gazetemizi ziyaret eden Başkan Şenlikoğlu, Giresun’da alt yapı çalışmalarının sona geldiğini ve şuanda Giresun’un daha yaşanabilir bir kent olması için tüm belediye çalışanları ile mücadele ettiklerini ifade etti.

Giresun’un her bir noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Şenlikoğlu, Giresun sahiline yaptıkları plaj projesi ile şehrin sosyal anlamda büyük bir nefes aldığını söyledi.

Giresun’a gelen yerli ve yabancı turist sayısının artması ile bu projelerin Giresun’a değer kattığını kaydeden Başkan Şenlikoğlu, yenilenen ‘Zeytinlik Mahallesi’, ‘Tarihi Özgürlük Yolu’ çevre düzenlemesi, ‘Tarihi Sokakbaşı’ düzenlemesi gibi birçok yenilikle Giresun’un marka değerinin arttığını ve her geçen gün Giresun’un tarihi özelliklerinin daha da ön plana çıktığını söyledi.

Başkan Şenlikoğlu, yapılan hizmetlerin Giresunlu vatandaşlar tarafından da takdir görmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, “Giresun için verdiğimiz sözlerin her birini birer birer hizmete sokmaktan onur duyuyoruz. Giresun bizim doğduğumuz ve yaşadığımız yerdir. Giresun’a hizmet etmek, Giresunlu hemşehrilerimizi memnun etmek bizim en büyük görevimizdir” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, hakkında yapılan eleştirilere de cevap vererek, “Bu şehre güzel hizmetler yaptığımızı herkes kabul ediyor ki, hakkımızda çeşitli iftiralarda bulunuyorlar. Biz eleştiriye açığız, lakin yapılan hizmetleri kimsenin karalamasına da müsaade etmeyiz” şeklinde konuştu.