A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Ya devam ya tamam

Ya devam ya tamam

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve şampiyonluğu son haftalarda aldığı beklenmeyen neticelerle kaybeden Bulancak Belediyespor'da yönetim kurulu olağan üstü genel kurul yapma kararı aldı.
Geçtiğimiz hafta toplanan Bulancak Belediyespor yönetim kurulu sezonu değerlendirdi ve 24 Nisan'da olağan üstü genel kurul yapma kararı aldı. Bulancak Belediyespor basın sözcüsü Alptekin Kılıç, “Yönetim Kurulu toplantısında sezonu masaya yatırdık. Her şeyi enine boyuna konuştuk. Hatayı başkalarında aramıyoruz. Olağan üstü genel kurula gitme kararı aldık. Bulancak Belediyespor olarak kamuoyundan özür diliyoruz” dedi. Bulancak Kaymakamı Ayhan Durmuş ve Belediye Başkanı Kadir Aydın ile kulübe destek olanlara teşekkür ettiklerini belirten Kılıç,  edinilen tecrübe ile daha güçlü bir yönetim oluşturarak, gelecek sene başarıyı yakalamak amacıyla genel kurul kararı aldıklarını sözlerine ekledi.

                             Usta'nın yeniden aday olması bekleniyor
Sezon başında hedefi şampiyonluk olarak koyan ancak şampiyonluğa ulaşılmayınca başarısızlığı kabul ederek genel kurula giden Bulancak Belediyespor başkanı Turan Usta'nın ikna edilerek yeniden başkanlığa aday olması bekleniyor.
Kulübe yakın çevrelerden edinilen bilgilere göre Turan Usta'nın 32 kişi olan yönetim kurulu listesini daraltarak yeniden aday olması için çalışılıyor.