A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Yaz dönemi DYK kursları başladı

Yaz dönemi DYK kursları başladı

Bu kapsamda 3 Temmuz 2024 Çarşamba günü, Mithatpaşa Ortaokulunu ziyaret eden Müdür Tosunoğlu, kurslarda inceleme ve gözlemlerde bulundu. Okul Müdürü Baha Özdemir'den Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları başta olmak üzere okulda yürütülen faaliyetlere dair bilgiler aldı.

Akabinde sınıfları da ziyaret eden Müdür Tosunoğlu, öğrenci ve öğretmenlerle kısa kısa sohbetler gerçekleştirdi. Öğrencilerle eğitime öğretime dair birikimlerini paylaşarak tavsiyelerde bulunan Müdür Tosunoğlu, tatil dönemi olmasına karşın kurslara devam ederek bilgi ve kazanımlarını geliştiren öğrencilerimizi gösterdikleri özveri ve gayretten dolayı tebrik ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Daha sonra okul bünyesinde oluşturulan LGS Tercih Danışmanlığı Bürosunu ziyaret eden Müdür Tosunoğlu, görevli rehber öğretmenlerden bilgiler aldı. Bu yıl da tercih döneminde öğrencilere en doğru desteği vermek üzere tüm görevli rehber öğretmen/psikolojik danışmanları sahada olduğunu bir kez daha vurguladı. Tercih işlemleri için okulda bulunan öğrenciler ve velilerle sohbet ederken ortaöğretime geçiş aşamasındaki öğrencilere başarılar diledi.