A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

YENİ BAŞKAN GÜREL OLDU

YENİ BAŞKAN GÜREL OLDU

Karaoğlanoğlu ise 1. Başkanvekili olarak görev yapacak.

 

 

Giresun İl Genel Meclis Başkanlığı’na Abdullah Mürşit Gürel seçildi. İl Genel Meclisi'nin Nisan ayı ilk toplantısında meclis başkanlığı, başkan vekilliği, katip üyelikler ve il encümeni seçimleri yapıldı.
Seçimlerde, İl Genel Meclisi Başkanlığı için AK Parti grubu Mürşit Gürel’i, CHP grubu da Mehmet Yılmaz’ı aday gösterdi. 39 oyun kullanıldığı meclis başkanlığı seçiminde Mürşit Gürel 35 oy alarak 3 yıl süreyle Giresun İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçildi. Diğer aday Mehmet Yılmaz ise 4 oy aldı.  1 meclis üyesi bulunan MHP ise toplantıya katılmadı.

KARAOĞLANOĞLU 1. BAŞKAN VEKİLİ OLDU
Meclis toplantısında birinci ve ikinci meclis başkanları da seçildi. Yapılan seçimler sonucu birinci başkan vekilliği görevine 35 oy alan Bulancak AK Parti eski İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, , ikinci başkan vekilliğine de Uğur Eraslan seçildi. Yine meclis toplantısında iki asil kâtip ve 5 il encümeni seçimleri de yapıldı.

GİRESUN’A HAYIRLI OLSUN

Başkan Gürel, “Tüm Giresun’a hayırlı uğurlu olsun. Hiçbir ayrım gözetmeksizin 16 ilçemiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bana güvenerek tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.