Arda Güler ile Montella arasında antrenmanda ilginç diyalog!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 23.06.2024 - 22:52, Güncelleme: 23.06.2024 - 22:52 3000 kez okundu.
 

Arda Güler ile Montella arasında antrenmanda ilginç diyalog!

A Milli Futbol Takim'nin Çekya maçi öncesinde yaptigi antrenmanda Arda Güler, as takimla çalismak için yelek giydigi esnada Teknik Direktör Montella'nin Arda'nin elinden yelegi aldigi ve bir talimat vermedigi görüldü.
Ortaya çikan bu görüntüler sosyal medyada buyuk tepki ekti. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, mücadelenin hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. 11 BAŞLAYAN OYUNCULAR SALONDA YER ALDI Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleşen idmanda dünkü Portekiz müsabakasına 11’de başlayan futbolcular salonda yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular koşu ve ısınma ile başladıkları ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmana, top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. ARDA GÜLER İLE ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG Çekya maçı öncesi antrenmanında Arda Güler, as takımla çalışmak için yelek giydiği esnada Teknik Direktör Montella’nın Arda’nın elinden yeleği aldığı ve ayırdığı görüldü. Arda o anlar sonrası büyük bir şok yaşadı ve sosyal medya adeta yıkıldı. kaynak: mynet
A Milli Futbol Takim'nin Çekya maçi öncesinde yaptigi antrenmanda Arda Güler, as takimla çalismak için yelek giydigi esnada Teknik Direktör Montella'nin Arda'nin elinden yelegi aldigi ve bir talimat vermedigi görüldü.

Ortaya çikan bu görüntüler sosyal medyada
buyuk tepki ekti. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, mücadelenin hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.
11 BAŞLAYAN OYUNCULAR SALONDA YER ALDI

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleşen idmanda dünkü Portekiz müsabakasına 11’de başlayan futbolcular salonda yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular koşu ve ısınma ile başladıkları ilk 15 dakikası basına açık olan antrenmana, top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti.

ARDA GÜLER İLE ARASINDA İLGİNÇ DİYALOG

Çekya maçı öncesi antrenmanında Arda Güler, as takımla çalışmak için yelek giydiği esnada Teknik Direktör Montella’nın Arda’nın elinden yeleği aldığı ve ayırdığı görüldü. Arda o anlar sonrası büyük bir şok yaşadı ve sosyal medya adeta yıkıldı.

kaynak: mynet
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.