Atatürk’e el sallayan 111 yaşındaki Fatma Teyze, dört nesil bir arada

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 07.10.2024 - 17:57, Güncelleme: 07.10.2024 - 18:04 3944 kez okundu.
 

Atatürk’e el sallayan 111 yaşındaki Fatma Teyze, dört nesil bir arada

Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşayan ve ilçenin en yaşlı siması olarak bilinen 111 yaşındaki Fatma Küçük, yeni yaşını sevdikleriyle birlikte kutladı.
Fatma teyze, hayatta olan 5 çocuğunun da katıldığı bu özel günde torununun torununun çocuğunu görerek dört nesille bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Fatma Küçük, şu an oğlu Şakir ve gelini Necla Küçük'ün yanında ikamet ediyor. Asırlık çınar, geçmişe dair unutulmaz anılarını paylaşarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bulancak ilçesini ziyareti sırasında 13-14 yaşında genç bir kız olduğunu anlattı. Atatürk'e el salladığını dile getiren Fatma teyze, o anıyı hafızasında hep canlı tuttuğunu belirtti. Çevresi tarafından büyük saygı ve sevgiyle anılan Fatma Küçük, ailesiyle birlikte geçirdiği bu anlamlı günde, sağlıklı bir hayat sürmenin ve dört nesil bir arada olmanın kendisi için en büyük mutluluk olduğunu söyledi. Bulancak’ın tarihine tanıklık eden bu çınar, ilçenin en değerli simalarından biri olarak anılmaya devam ediyor.  
Giresun'un Bulancak ilçesinde yaşayan ve ilçenin en yaşlı siması olarak bilinen 111 yaşındaki Fatma Küçük, yeni yaşını sevdikleriyle birlikte kutladı.

Fatma teyze, hayatta olan 5 çocuğunun da katıldığı bu özel günde torununun torununun çocuğunu görerek dört nesille bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Fatma Küçük, şu an oğlu Şakir ve gelini Necla Küçük'ün yanında ikamet ediyor. Asırlık çınar, geçmişe dair unutulmaz anılarını paylaşarak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bulancak ilçesini ziyareti sırasında 13-14 yaşında genç bir kız olduğunu anlattı. Atatürk'e el salladığını dile getiren Fatma teyze, o anıyı hafızasında hep canlı tuttuğunu belirtti.

Çevresi tarafından büyük saygı ve sevgiyle anılan Fatma Küçük, ailesiyle birlikte geçirdiği bu anlamlı günde, sağlıklı bir hayat sürmenin ve dört nesil bir arada olmanın kendisi için en büyük mutluluk olduğunu söyledi.

Bulancak’ın tarihine tanıklık eden bu çınar, ilçenin en değerli simalarından biri olarak anılmaya devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.