Başkan Aktay: 'Milletimizin başı sağ olsun!'

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 24.10.2024 - 17:29, Güncelleme: 24.10.2024 - 17:32 990 kez okundu.
 

Başkan Aktay: 'Milletimizin başı sağ olsun!'

Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) gerçekleştirilen...
Hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diledi. Başkan Aktay, yaptığı açıklamada, “Bu alçak saldırı, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Şehitlerimiz, vatanları için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Onların fedakarlıkları asla unutulmayacaktır” dedi. Ayrıca, terör saldırısının sadece güvenlik güçlerini değil, tüm Türk milletini derinden etkilediğini vurgulayan Aktay, “Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar hala devam ediyor. Bu saldırı, düşmanlarımızın Türkiye'yi zayıflatma çabalarının bir parçasıdır. Ancak Türk milleti, hiçbir zaman bu oyunlara gelmeyecek ve vakur duruşunu göstermeye devam edecektir. Birlik ve beraberliğimizle her türlü tehditin üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu. Saldırının ardından esnaf ve sanatkarlar arasında da büyük bir üzüntü yaşandığına dikkat çeken Aktay, “Bizler, şehitlerimizin anısını yaşatmak ve onların emanetine sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bu tür saldırılar karşısında asla yılmayacağız” ifadelerini kullandı.
Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) gerçekleştirilen...

Hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diledi. Başkan Aktay, yaptığı açıklamada, “Bu alçak saldırı, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef almıştır. Şehitlerimiz, vatanları için canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Onların fedakarlıkları asla unutulmayacaktır” dedi.

Ayrıca, terör saldırısının sadece güvenlik güçlerini değil, tüm Türk milletini derinden etkilediğini vurgulayan Aktay, “Ülkemiz üzerine oynanan oyunlar hala devam ediyor. Bu saldırı, düşmanlarımızın Türkiye'yi zayıflatma çabalarının bir parçasıdır. Ancak Türk milleti, hiçbir zaman bu oyunlara gelmeyecek ve vakur duruşunu göstermeye devam edecektir. Birlik ve beraberliğimizle her türlü tehditin üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.

Saldırının ardından esnaf ve sanatkarlar arasında da büyük bir üzüntü yaşandığına dikkat çeken Aktay, “Bizler, şehitlerimizin anısını yaşatmak ve onların emanetine sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bu tür saldırılar karşısında asla yılmayacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.