Başkan Ayyıldız’dan Başkan Sıbıç'a ziyaret

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 07.06.2024 - 12:15, Güncelleme: 07.06.2024 - 12:15 5802 kez okundu.
 

Başkan Ayyıldız’dan Başkan Sıbıç'a ziyaret

Piraziz Belediye Başkanı M.Esat Ayyıldız, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ı makamında ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti.
İki belediye başkanı, belediye çalışmaları ve güncel konular üzerinde istişarelerde bulundu. Başkan M.Esat Ayyıldız, "Siyasi görüşler farklı olabilir ama bizler birleştirici ve bütünleştirici yapımızla hareket edeceğiz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve ilçelerimizin gelişimine katkıda bulunmaktır" dedi. Başkan Necmi Sıbıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ayyıldız’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Piraziz Belediye Başkanı M.Esat Ayyıldız, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'ı makamında ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerini iletti.

İki belediye başkanı, belediye çalışmaları ve güncel konular üzerinde istişarelerde bulundu.

Başkan M.Esat Ayyıldız, "Siyasi görüşler farklı olabilir ama bizler birleştirici ve bütünleştirici yapımızla hareket edeceğiz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti sunmak ve ilçelerimizin gelişimine katkıda bulunmaktır" dedi.

Başkan Necmi Sıbıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Ayyıldız’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.