Başkan Emür, Bulancak halkını unutmadı

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 29.08.2024 - 17:59, Güncelleme: 29.08.2024 - 18:09 5967 kez okundu.
 

Başkan Emür, Bulancak halkını unutmadı

Keşap eski Belediye Başkanı Mehmet Emür, Yıldız Haber Gazetesini ziyaret etti.
2009-2011 yılları arasında Bulancak’ta Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Emür, Belediye Başkan Yardımcısı arkadaşı Niyazi Karaibrahim ile birlikte İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ı ziyaret etti. Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay’ın eşlik ettiği ziyarete Başkan Emür’ün İnşaat Mühendisi olan oğlu Hüseyin Emür’de katıldı. Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde Bulancak halkı ile samimi ilişkiler kuran ve her zaman Bulancaklıların sevgisini kazanan Mehmet Emür, görev yaptığı Bulancak ilçesinde birçok dost edindiğini ve bu dostluklarının hala sürdüğünü söyledi. Fırsat buldukça dostlarını ziyaret etmekten mutlu olduğunu kaydeden Emür, gazetemiz aracılığıyla tüm dostlarına selamlarını iletti. İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ise “Samimi ve hoş sohbetinden dolayı kıymetli başkanımız sayın Mehmet Emür’e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Keşap eski Belediye Başkanı Mehmet Emür, Yıldız Haber Gazetesini ziyaret etti.

2009-2011 yılları arasında Bulancak’ta Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Emür, Belediye Başkan Yardımcısı arkadaşı Niyazi Karaibrahim ile birlikte İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’ı ziyaret etti.

Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mürsel Aktay’ın eşlik ettiği ziyarete Başkan Emür’ün İnşaat Mühendisi olan oğlu Hüseyin Emür’de katıldı.

Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde Bulancak halkı ile samimi ilişkiler kuran ve her zaman Bulancaklıların sevgisini kazanan Mehmet Emür, görev yaptığı Bulancak ilçesinde birçok dost edindiğini ve bu dostluklarının hala sürdüğünü söyledi.

Fırsat buldukça dostlarını ziyaret etmekten mutlu olduğunu kaydeden Emür, gazetemiz aracılığıyla tüm dostlarına selamlarını iletti.

İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ise “Samimi ve hoş sohbetinden dolayı kıymetli başkanımız sayın Mehmet Emür’e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.