Başkan Emür: ‘Mutluluklar paylaştıkça çoğalır’

YAŞAM 19.11.2023 - 13:24, Güncelleme: 19.11.2023 - 13:24 5313+ kez okundu.
 

Başkan Emür: ‘Mutluluklar paylaştıkça çoğalır’

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür hemşehrilerinin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.
Başkan Emür düğün evi ziyaretleri gerçekleştirdi. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır Başkan Emür”Fatma&Sıtkı Gündoğdu ve Zülfinaz&Cengiz Tepebaş’ın evlatlarının düğünleri için hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulunduk. Cihat&Merve ile Ömer Faruk&Güliz çiftlerimize Allah’tan bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Çalışmalarımıza devam ederken bir taraftanda hemşehrilerimizinde her zaman yanında oluyoruz”dedi.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür hemşehrilerinin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyor.

Başkan Emür düğün evi ziyaretleri gerçekleştirdi.

Mutluluklar paylaştıkça çoğalır

Başkan Emür”Fatma&Sıtkı Gündoğdu ve Zülfinaz&Cengiz Tepebaş’ın evlatlarının düğünleri için hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulunduk. Cihat&Merve ile Ömer Faruk&Güliz çiftlerimize Allah’tan bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Çalışmalarımıza devam ederken bir taraftanda hemşehrilerimizinde her zaman yanında oluyoruz”dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.