Başkan Köse; Başka Giresun yok

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 08.07.2024 - 13:05, Güncelleme: 08.07.2024 - 13:10 7521+ kez okundu.
 

Başkan Köse; Başka Giresun yok

Belediye Başkanı Fuat Köse’nin birleştirici ve yapıcı açıklamalarının ardından, parti ayırt etmeksizin ilçe ve belde belediye başkanlarını aynı masaya davet edip, birlik beraberlik mesajı vermesi her kesim tarafından alkış aldı.
Giresun’un en önemli hizmetlere layık olduğunu söyleyen Köse; ‘’Hangi partili olursa olsun tüm Belediye Başkanları ile ortak çalışmaya hazırız. Hepimizin ortak paydası şehrimizin gelişimi ve kalkınması. İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızı bu akşamki programımıza davet ederek hem sıcak ilişkiler kurmayı hem de önerilerini dinlemek istedik. Kendilerini ağırlamaktan onur duydum.’’ dedi. Başkan Köse, davete katılan Belediye Başkanlarına teşekkür ederek, ‘’Parti ayrımı gözetmeksizin tüm ilçe ve belde belediye başkanlarımıza davette bulunduk. Programımıza katılan Çanakçı, Görele, Eynesil, Tirebolu, Çavuşlu ve Soğukpınar Belediye Başkanlarımız ile Espiye Belediye Başkanvekilimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Bu toplantıları her ay düzenlemeyi planladıklarını kaydeden Köse, “Herkesle masaya oturmaya hazırım demiştim. Bugün farklı siyasi görüşlere sahip belediye başkanları aynı masada buluştu. Masaya katılımı Giresun’umuzun gelişimi ve ortak aklın önemi için arttırmak istiyoruz. Her zaman söylemiştim önce birbirimizi seveceğiz. Siyaseti herkes kendi partisinde zaten yapar. Bir dahaki davetlerde daha çok katılım bekliyoruz. Nihayetinde hepimizin amacı Giresun.” şeklinde konuştu. Başkan Köse’nin çağrısı üzerine programa katılan belediye başkanları kendilerine yapılan davet için duydukları memnuniyeti dile getirip bir sonraki toplantılarda da Köse’ye ev sahipliği yapmak istediklerini söylediler. Başkan Köse’nin ve programa katılan belediye başkanlarının bu birleştirici programı ve söylemleri ise sosyal medyada takdirle karşılandı.
Belediye Başkanı Fuat Köse’nin birleştirici ve yapıcı açıklamalarının ardından, parti ayırt etmeksizin ilçe ve belde belediye başkanlarını aynı masaya davet edip, birlik beraberlik mesajı vermesi her kesim tarafından alkış aldı.

Giresun’un en önemli hizmetlere layık olduğunu söyleyen Köse; ‘’Hangi partili olursa olsun tüm Belediye Başkanları ile ortak çalışmaya hazırız. Hepimizin ortak paydası şehrimizin gelişimi ve kalkınması. İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızı bu akşamki programımıza davet ederek hem sıcak ilişkiler kurmayı hem de önerilerini dinlemek istedik. Kendilerini ağırlamaktan onur duydum.’’ dedi.

Başkan Köse, davete katılan Belediye Başkanlarına teşekkür ederek, ‘’Parti ayrımı gözetmeksizin tüm ilçe ve belde belediye başkanlarımıza davette bulunduk. Programımıza katılan Çanakçı, Görele, Eynesil, Tirebolu, Çavuşlu ve Soğukpınar Belediye Başkanlarımız ile Espiye Belediye Başkanvekilimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu toplantıları her ay düzenlemeyi planladıklarını kaydeden Köse, “Herkesle masaya oturmaya hazırım demiştim. Bugün farklı siyasi görüşlere sahip belediye başkanları aynı masada buluştu. Masaya katılımı Giresun’umuzun gelişimi ve ortak aklın önemi için arttırmak istiyoruz. Her zaman söylemiştim önce birbirimizi seveceğiz. Siyaseti herkes kendi partisinde zaten yapar. Bir dahaki davetlerde daha çok katılım bekliyoruz. Nihayetinde hepimizin amacı Giresun.” şeklinde konuştu.

Başkan Köse’nin çağrısı üzerine programa katılan belediye başkanları kendilerine yapılan davet için duydukları memnuniyeti dile getirip bir sonraki toplantılarda da Köse’ye ev sahipliği yapmak istediklerini söylediler.

Başkan Köse’nin ve programa katılan belediye başkanlarının bu birleştirici programı ve söylemleri ise sosyal medyada takdirle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.