Bir kaza haberi de Bulancak İskelebaşı Mevkii'nden

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 14.06.2024 - 16:19, Güncelleme: 14.06.2024 - 16:19 4240 kez okundu.
 

Bir kaza haberi de Bulancak İskelebaşı Mevkii'nden

Giresun’un Bulancak ilçesi İskelebaşı mevkii sahil yolunda trafik ışıklarına uyulmaması nedeni ile maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi.
Kurban Bayramı öncesi artan trafik yoğunluğu kazalara davetiye çıkarıyor. Bugün Bulancak İskelebaşı mevkiinde iki aracın karıştığı bir trafik kazası yaşandı. Kazada can kaybı ve yaralanma olmaması sevindirdi. Yetkililer, Kurban Bayramı tatili boyunca trafikte artan yoğunluk nedeniyle sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha uyardı. Özellikle sahil yollarında yoğunlaşan trafiğe karşı tedbir alınması gerektiği vurgulanıyor. Kazanın meydana geldiği Bulancak İskelebaşı mevkii, tatilcilerin sıklıkla kullandığı güzergahlar arasında yer alıyor. Bu nedenle sürücülerin dikkatli olmaları büyük önem taşıyor.
Giresun’un Bulancak ilçesi İskelebaşı mevkii sahil yolunda trafik ışıklarına uyulmaması nedeni ile maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi.

Kurban Bayramı öncesi artan trafik yoğunluğu kazalara davetiye çıkarıyor. Bugün Bulancak İskelebaşı mevkiinde iki aracın karıştığı bir trafik kazası yaşandı. Kazada can kaybı ve yaralanma olmaması sevindirdi.

Yetkililer, Kurban Bayramı tatili boyunca trafikte artan yoğunluk nedeniyle sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha uyardı. Özellikle sahil yollarında yoğunlaşan trafiğe karşı tedbir alınması gerektiği vurgulanıyor.

Kazanın meydana geldiği Bulancak İskelebaşı mevkii, tatilcilerin sıklıkla kullandığı güzergahlar arasında yer alıyor. Bu nedenle sürücülerin dikkatli olmaları büyük önem taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.