Bölgemizde Bir İlk! İnflamatuar Barsak Hastalıkları ve Çölyak Polikliniği Hizmete Açıldı

SAĞLIK (YH) - Yıldız Haber | 26.07.2024 - 18:58, Güncelleme: 26.07.2024 - 19:03 7323+ kez okundu.
 

Bölgemizde Bir İlk! İnflamatuar Barsak Hastalıkları ve Çölyak Polikliniği Hizmete Açıldı

Giresun’da yaşayan inflamatuar barsak hastalığı (Crohn, Ülseratif Kolit) ve çölyak hastaları için müjdeli haber geldi.
Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Ahmet Cumhur Dülger öncülüğünde, hastane bünyesinde özel bir poliklinik hizmete girdi. Bu sayede hastalar, daha hızlı tanı ve tedavi süreçlerine kavuşacak. Giresun’da sıklıkla karşılaşılan inflamatuar barsak hastalıklarına yönelik olarak kurulan poliklinik, hastaların bekleme sürelerini önemli ölçüde azaltmayı hedefliyor. Gastroenteroloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cumhur Dülger, polikliniğin kurulmasının bölge halkı için büyük bir kazanım olduğunu belirterek, “Bu hastalıkların tanısı ve tedavisi uzmanlık gerektiren süreçlerdir. Polikliniğimizde hastalarımız, alanında uzman hekimlerimiz tarafından yakından takip edilecek” dedi. Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ise, polikliniğin açılışının hastanenin hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, "Hastalarımızın memnuniyeti bizim için her zaman önceliklidir. Bu poliklinikle birlikte hastalarımıza daha kaliteli hizmet sunma imkanı buluyoruz" şeklinde konuştu. Poliklinikten Yararlanmak İçin; Poliklinikten hizmet almak isteyen hastalar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alabilirler.  
Giresun’da yaşayan inflamatuar barsak hastalığı (Crohn, Ülseratif Kolit) ve çölyak hastaları için müjdeli haber geldi.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Ahmet Cumhur Dülger öncülüğünde, hastane bünyesinde özel bir poliklinik hizmete girdi. Bu sayede hastalar, daha hızlı tanı ve tedavi süreçlerine kavuşacak.

Giresun’da sıklıkla karşılaşılan inflamatuar barsak hastalıklarına yönelik olarak kurulan poliklinik, hastaların bekleme sürelerini önemli ölçüde azaltmayı hedefliyor. Gastroenteroloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cumhur Dülger, polikliniğin kurulmasının bölge halkı için büyük bir kazanım olduğunu belirterek, “Bu hastalıkların tanısı ve tedavisi uzmanlık gerektiren süreçlerdir. Polikliniğimizde hastalarımız, alanında uzman hekimlerimiz tarafından yakından takip edilecek” dedi.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı ise, polikliniğin açılışının hastanenin hedefleri doğrultusunda önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, "Hastalarımızın memnuniyeti bizim için her zaman önceliklidir. Bu poliklinikle birlikte hastalarımıza daha kaliteli hizmet sunma imkanı buluyoruz" şeklinde konuştu.

Poliklinikten Yararlanmak İçin;

Poliklinikten hizmet almak isteyen hastalar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.