Bu ziyarette duygusal anlar yaşandı

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 18.07.2024 - 16:59, Güncelleme: 18.07.2024 - 17:07 6261+ kez okundu.
 

Bu ziyarette duygusal anlar yaşandı

Giresun 15. Dönem Milletvekili ve 1977-1980 tarihleri arasında Giresun Belediye Başkanlığı yapan Orhan Yılmaz'ın eşi Sevin Yılmaz...
Kızları Meltem Yılmaz ve Gülcihan Pirdal ile Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’a ziyaret gerçekleştirdiler. Eşi ve kızlarının Orhan Yılmaz’ın Giresun siyasetine yaptıkları katkılar ve geçmişi yad eden anılarını paylaştıkları ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Başkan Sıbıç’ın başarısından duydukları sevinci de paylaşarak tebrik ettiler. Başkan Sıbıç’a, Atatürk resmi hediye eden Yılmaz’ın ailesine Başkan Sıbıç’ta anlamlı bir hediye verdi. Merhum Başkan Orhan Yılmaz’ın Giresun Belediyesi önünde çekilmiş fotoğrafını hediye eden Başkan Sıbıç, ziyarette duygulu anlara neden oldu. Başkan Sıbıç yaptığı açıklamada, “Milletvekilliği ve Giresun Belediye Başkanlığı yapan ve başarılı siyasetini örnek aldığımız Sayın Orhan Yılmaz’ı rahmet ve saygıyla anıyor, nazik ziyaretleri ve hediyeleri için saygıdeğer eşine ve kıymetli kızlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Giresun 15. Dönem Milletvekili ve 1977-1980 tarihleri arasında Giresun Belediye Başkanlığı yapan Orhan Yılmaz'ın eşi Sevin Yılmaz...

Kızları Meltem Yılmaz ve Gülcihan Pirdal ile Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’a ziyaret gerçekleştirdiler. Eşi ve kızlarının Orhan Yılmaz’ın Giresun siyasetine yaptıkları katkılar ve geçmişi yad eden anılarını paylaştıkları ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Başkan Sıbıç’ın başarısından duydukları sevinci de paylaşarak tebrik ettiler.

Başkan Sıbıç’a, Atatürk resmi hediye eden Yılmaz’ın ailesine Başkan Sıbıç’ta anlamlı bir hediye verdi. Merhum Başkan Orhan Yılmaz’ın Giresun Belediyesi önünde çekilmiş fotoğrafını hediye eden Başkan Sıbıç, ziyarette duygulu anlara neden oldu.

Başkan Sıbıç yaptığı açıklamada, “Milletvekilliği ve Giresun Belediye Başkanlığı yapan ve başarılı siyasetini örnek aldığımız Sayın Orhan Yılmaz’ı rahmet ve saygıyla anıyor, nazik ziyaretleri ve hediyeleri için saygıdeğer eşine ve kıymetli kızlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.