Bulancak Anadolu Lisesi’nde okul aile birliği toplantısı yapıldı

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 21.10.2024 - 17:13, Güncelleme: 21.10.2024 - 17:19 1419 kez okundu.
 

Bulancak Anadolu Lisesi’nde okul aile birliği toplantısı yapıldı

Bulancak Anadolu Lisesi 2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz Cumartesi günü velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Okul Müdürü Cavit Hendekci’nin açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul kurul 2023 - 2024 eğitim - öğretim yılı okul aile birliği yönetim kurulu ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının okunması ve ibrası ile devam etti. Yeni eğitim - öğretim yılı için yönetim kurulu, denetleme kurulu ve okul komisyonlarına seçilen veliler kurul tarafından oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulun ardından sınıf rehber öğretmenleri ve ders öğretmenleri öğrencilerin genel durumu ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Okul Müdürü Cavit Hendekci; “Zaman ayırarak toplantıya katılan tüm velilerimize BAL ailesi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.
Bulancak Anadolu Lisesi 2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz Cumartesi günü velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Okul Müdürü Cavit Hendekci’nin açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul kurul 2023 - 2024 eğitim - öğretim yılı okul aile birliği yönetim kurulu ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının okunması ve ibrası ile devam etti.

Yeni eğitim - öğretim yılı için yönetim kurulu, denetleme kurulu ve okul komisyonlarına seçilen veliler kurul tarafından oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulun ardından sınıf rehber öğretmenleri ve ders öğretmenleri öğrencilerin genel durumu ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Okul Müdürü Cavit Hendekci; “Zaman ayırarak toplantıya katılan tüm velilerimize BAL ailesi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.