Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenlerden birliktelik yemeği!​

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 30.07.2024 - 20:46, Güncelleme: 30.07.2024 - 21:51 7049+ kez okundu.
 

Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenlerden birliktelik yemeği!​

Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Derneği tarafından gerçekleştirilen birliktelik yemeği Belediye Başkanı ve Jandarma Komutanı’nda katılımı ile düzenlendi.
Dernek Başkanlığına yeni seçilen Yalçın Cürgül önderliğinde gerçekleştirilen birliktelik yemeğine Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, Bulamcak Belediye Meclis Üyesi Erhan Yüksekdağ, Bulancak Belediye Meclis Üyesi Fatih Alparslan, Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu, Atlantis Av Bayi Sahibi hemşehrimiz Muhsin Şenel, dernek yönetimi, üyeler ve davetliler katıldı. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, avcılığın yasal statüde her türlü yanlarında olduklarını belirterek bunun farklı amaçlarla kullanılmamasını ifade ederek, geçtiğimiz hafta meydana gelen yorgun mermi olayına dikkat çekti. Avcılık sporunun sadece spor olarak kalmasını ve bu şekilde tüm organizasyonlara destek olmaktan mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi. Yarbay Erkut ise avcıların doğaya ve çevreye zarar verecek olaylardan kaçınması gerektiğini ve bu tür olaylarda güvenlik güçlerine yardımcı olmalarını istedi. Dernek Başkanı Yalçın Cürgül ile birliktelik yemeğine katılanlara teşekkür etti.
Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Derneği tarafından gerçekleştirilen birliktelik yemeği Belediye Başkanı ve Jandarma Komutanı’nda katılımı ile düzenlendi.

Dernek Başkanlığına yeni seçilen Yalçın Cürgül önderliğinde gerçekleştirilen birliktelik yemeğine Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, Bulamcak Belediye Meclis Üyesi Erhan Yüksekdağ, Bulancak Belediye Meclis Üyesi Fatih Alparslan, Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu, Atlantis Av Bayi Sahibi hemşehrimiz Muhsin Şenel, dernek yönetimi, üyeler ve davetliler katıldı.


Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, avcılığın yasal statüde her türlü yanlarında olduklarını belirterek bunun farklı amaçlarla kullanılmamasını ifade ederek, geçtiğimiz hafta meydana gelen yorgun mermi olayına dikkat çekti. Avcılık sporunun sadece spor olarak kalmasını ve bu şekilde tüm organizasyonlara destek olmaktan mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.


Yarbay Erkut ise avcıların doğaya ve çevreye zarar verecek olaylardan kaçınması gerektiğini ve bu tür olaylarda güvenlik güçlerine yardımcı olmalarını istedi.

Dernek Başkanı Yalçın Cürgül ile birliktelik yemeğine katılanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.