Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, en özel misafirini ağırladı!

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 25.09.2024 - 12:01, Güncelleme: 25.09.2024 - 14:16 1644 kez okundu.
 

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, en özel misafirini ağırladı!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, babası Ahmet Sıbıç'ı makamında ağırlayarak bu duygusal ve anlamlı anı ölümsüzleştirdi.
Bulancak'ın sevilen esnaflarından Muhasebeci Ahmet Sıbıç, 31 Mart 2024 tarihinde Belediye Başkanı olan oğlu Necmi Sıbıç'ı ilk defa ziyaret ederek özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Oğlu Necmi Sıbıç'ın, Belediye Başkanı olduğu dönemde Ankara'da tedavi gören ve aradan geçen süre zarfında oğluna makamında hayırlı olsun ziyareti yapamayan Ahmet Sıbıç, Başkan oğlu tarafından karşılanırken duygu dolu anlar yaşadı. Ziyarette Ahmet Sıbıç'a oğlu Özcan Sıbıç, kızı Ayşegül Alpagut, gelini Selma Sıbıç ve torunları da eşlik etti. Başkan Sıbıç, babasının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada, "31 Mart'ta göreve seçildiğimde babam Ankara'da tedavi görüyordu. Daha sonra ise sağlık sorunları sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunmamıştı. Bugün babamın bu ziyareti beni gururlandırdı, duygulandırdı ve çok mutlu etti. Bana yetki veren Bulancak halkına çok teşekkür ediyorum. Babama, bana ve aileme yaşattıkları bu mutluluk adına her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.    
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, babası Ahmet Sıbıç'ı makamında ağırlayarak bu duygusal ve anlamlı anı ölümsüzleştirdi.

Bulancak'ın sevilen esnaflarından Muhasebeci Ahmet Sıbıç, 31 Mart 2024 tarihinde Belediye Başkanı olan oğlu Necmi Sıbıç'ı ilk defa ziyaret ederek özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Oğlu Necmi Sıbıç'ın, Belediye Başkanı olduğu dönemde Ankara'da tedavi gören ve aradan geçen süre zarfında oğluna makamında hayırlı olsun ziyareti yapamayan Ahmet Sıbıç, Başkan oğlu tarafından karşılanırken duygu dolu anlar yaşadı.

Ziyarette Ahmet Sıbıç'a oğlu Özcan Sıbıç, kızı Ayşegül Alpagut, gelini Selma Sıbıç ve torunları da eşlik etti.

Başkan Sıbıç, babasının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada, "31 Mart'ta göreve seçildiğimde babam Ankara'da tedavi görüyordu. Daha sonra ise sağlık sorunları sebebiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulunmamıştı.

Bugün babamın bu ziyareti beni gururlandırdı, duygulandırdı ve çok mutlu etti. Bana yetki veren Bulancak halkına çok teşekkür ediyorum. Babama, bana ve aileme yaşattıkları bu mutluluk adına her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.