Bulancak Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkuyla Kutlandı

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 22.07.2024 - 16:05, Güncelleme: 22.07.2024 - 16:13 9000+ kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni Coşkuyla Kutlandı

Bulancak Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel Sünnet Şöleni, 22 Temmuz Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda başlayarak coşkuyla devam etti.
Yaklaşık 100 çocuğun sünnet edildiği etkinlikte, sünnet çocukları ve aileleri Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Mehteran gösterisinin ardından Atatürk Anıtı önünde toplu hatıra fotoğrafı çekildi ve ardından sünnet konvoyu oluşturuldu. Konvoy, Doğa Piknik alanına doğru hareket etti. Doğa Piknik alanında çocuklar, animasyon gösterileri, müzik ve sihirbaz gösterileriyle keyifli anlar yaşadı. Çocuklar, bu özel günü kendilerine hediye eden Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'a teşekkür ettiler. Günün sonunda çocuklara çeşitli oyuncaklar ve her birine akıllı saat hediye edildi. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, etkinlik hakkında şunları söyledi: "Çocuklarımız bizim her şeyimiz ve onların her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu sünnet şöleniyle de aslında çocuklarımızla bir araya gelerek onların hayatlarında güzel bir anı bırakabilmekti. Tüm hayatları boyunca güzelliklerin onlarla birlikte olmasını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu şölenimizi geleneksel olarak her yıl devam ettireceğiz." Etkinliğe; CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir ve Ayşegül Erdoğan ile belediyenin birim müdürleri katıldı. Sünnet şöleni konvoyu için Bulancak-Giresun Minibüsçüler Kooperatifi tarafından gönderilen minibüsler, çocukların bu mutlu gününde ücretsiz hizmet vererek anlamlı bir jest yaptı. Kooperatif yetkilileri ve minibüs şoförleri, yaptıkları bu jestle gönülleri fethetti.  
Bulancak Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel Sünnet Şöleni, 22 Temmuz Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı'nda başlayarak coşkuyla devam etti.

Yaklaşık 100 çocuğun sünnet edildiği etkinlikte, sünnet çocukları ve aileleri Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Mehteran gösterisinin ardından Atatürk Anıtı önünde toplu hatıra fotoğrafı çekildi ve ardından sünnet konvoyu oluşturuldu. Konvoy, Doğa Piknik alanına doğru hareket etti.

Doğa Piknik alanında çocuklar, animasyon gösterileri, müzik ve sihirbaz gösterileriyle keyifli anlar yaşadı. Çocuklar, bu özel günü kendilerine hediye eden Belediye Başkanı Necmi Sıbıç'a teşekkür ettiler. Günün sonunda çocuklara çeşitli oyuncaklar ve her birine akıllı saat hediye edildi.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, etkinlik hakkında şunları söyledi: "Çocuklarımız bizim her şeyimiz ve onların her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu sünnet şöleniyle de aslında çocuklarımızla bir araya gelerek onların hayatlarında güzel bir anı bırakabilmekti. Tüm hayatları boyunca güzelliklerin onlarla birlikte olmasını temenni ediyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu şölenimizi geleneksel olarak her yıl devam ettireceğiz."

Etkinliğe; CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir ve Ayşegül Erdoğan ile belediyenin birim müdürleri katıldı.

Sünnet şöleni konvoyu için Bulancak-Giresun Minibüsçüler Kooperatifi tarafından gönderilen minibüsler, çocukların bu mutlu gününde ücretsiz hizmet vererek anlamlı bir jest yaptı. Kooperatif yetkilileri ve minibüs şoförleri, yaptıkları bu jestle gönülleri fethetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.