Bulancak Belediyesi ile Haymana Belediyesi kardeş şehir oldu

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 11.09.2024 - 17:14, Güncelleme: 11.09.2024 - 18:08 4004 kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi ile Haymana Belediyesi kardeş şehir oldu

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ile Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında bir araya gelerek kardeş şehir olma kapsamında ilk adımı atmıştı.
Bulancak Belediyesi 2024 yılı Eylül ayı olağan Meclis toplantısı, Belediye Meclis salonunda gerçekleşirken alınan meclis kararı ile resmen haymana Belediyesi ile kardeş şehir olundu. Yapılan açıklamada; ‘30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara Haymana İlçesinde bulunan 42. ve 47. Alay Şehitliklerine gerçekleştirilen ziyaret sonrası Haymana Belediyesi ile Bulancak Belediyesi arasında kardeş şehir kurulması hakkında verilen tezkere görüşülerek yapılan oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi’ denildi. Bir sonraki Meclis 2 Ekim'de Gündem maddelerinin görüşülmesinin tamamlanmasının ardından, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Meclis toplantımıza iştirak eden Meclis Üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Alınan tüm kararların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum”  diyerek, bir sonraki Meclis Toplantısının 2 Ekim günü saat 14.00’de yapılmasını oylayarak ve oybirliği ile kabul edilmesinin ardından Meclis toplantısını sonlandırdı.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ile Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında bir araya gelerek kardeş şehir olma kapsamında ilk adımı atmıştı.

Bulancak Belediyesi 2024 yılı Eylül ayı olağan Meclis toplantısı, Belediye Meclis salonunda gerçekleşirken alınan meclis kararı ile resmen haymana Belediyesi ile kardeş şehir olundu.

Yapılan açıklamada; ‘30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara Haymana İlçesinde bulunan 42. ve 47. Alay Şehitliklerine gerçekleştirilen ziyaret sonrası Haymana Belediyesi ile Bulancak Belediyesi arasında kardeş şehir kurulması hakkında verilen tezkere görüşülerek yapılan oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi’ denildi.

Bir sonraki Meclis 2 Ekim'de

Gündem maddelerinin görüşülmesinin tamamlanmasının ardından, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Meclis toplantımıza iştirak eden Meclis Üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Alınan tüm kararların ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum”  diyerek, bir sonraki Meclis Toplantısının 2 Ekim günü saat 14.00’de yapılmasını oylayarak ve oybirliği ile kabul edilmesinin ardından Meclis toplantısını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.