Bulancak Belediyesi ile Kadıköy Belediyesi arasında canlı görüşme

DÜNYA (YH) - Yıldız Haber | 12.09.2024 - 13:31, Güncelleme: 12.09.2024 - 13:42 2060 kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi ile Kadıköy Belediyesi arasında canlı görüşme

Bulancak Belediyesi, kardeş belediyesi olan İstanbul Kadıköy Belediyesi ile önemli ve verimli bir Zoom toplantısı gerçekleştirdi.
Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Köseoğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve ekibi katıldı. Toplantıda, şehrin geleceği için yatırımlar, projeler ve yeni fikirler ele alındı. Başkan Necmi Sıbıç, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Kadıköy Belediyesi ile yaptığımız bu toplantı, şehrimiz için önemli iş birliklerinin temelini oluşturdu. Projelerimizi ve yatırımlarımızı masaya yatırarak, istişarelerde bulunduk. Bu tür toplantıların, şehrimizin gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi. Toplantının ardından Bulancak Belediyesi birim müdürleriyle de bir araya gelinerek, hizmet kalitesini artırmak adına önemli kararlar alındı. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, toplantı sonrasında, “Bulancak halkına sadece 8 saat değil, artık 7/24 hizmet etme kararlılığıyla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın her an yanında olacağız” açıklamasını yaptı.
Bulancak Belediyesi, kardeş belediyesi olan İstanbul Kadıköy Belediyesi ile önemli ve verimli bir Zoom toplantısı gerçekleştirdi.

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Köseoğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ve ekibi katıldı. Toplantıda, şehrin geleceği için yatırımlar, projeler ve yeni fikirler ele alındı.


Başkan Necmi Sıbıç, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “ Kadıköy Belediyesi ile yaptığımız bu toplantı, şehrimiz için önemli iş birliklerinin temelini oluşturdu. Projelerimizi ve yatırımlarımızı masaya yatırarak, istişarelerde bulunduk. Bu tür toplantıların, şehrimizin gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Toplantının ardından Bulancak Belediyesi birim müdürleriyle de bir araya gelinerek, hizmet kalitesini artırmak adına önemli kararlar alındı. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, toplantı sonrasında, “ Bulancak halkına sadece 8 saat değil, artık 7/24 hizmet etme kararlılığıyla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızın her an yanında olacağız” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.