Bulancak Belediyesi otoparkta toz sorununu çözüyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 13.09.2024 - 12:20, Güncelleme: 13.09.2024 - 12:25 2578 kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi otoparkta toz sorununu çözüyor

Bulancak Belediyesi, 2 No'lu Araç Otoparkı'nda asfaltlama çalışmalarına başladı
Bulancak Belediyesi, vatandaşların taleplerini dikkate alarak kent genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, sahil bölgesinde yer alan 2 No’lu Araç Otoparkında, beton zeminin aşırı toz oluşturması nedeniyle vatandaşların yaşadığı rahatsızlığı gidermek için asfaltlama çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın talimatları doğrultusunda başlatılan bu çalışma, otopark alanının daha konforlu ve temiz bir hale getirilmesi amacıyla yürütülüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, halkımızın daha rahat bir kullanım alanına kavuşması hedefleniyor.
Bulancak Belediyesi, 2 No'lu Araç Otoparkı'nda asfaltlama çalışmalarına başladı

Bulancak Belediyesi, vatandaşların taleplerini dikkate alarak kent genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, sahil bölgesinde yer alan 2 No’lu Araç Otoparkında, beton zeminin aşırı toz oluşturması nedeniyle vatandaşların yaşadığı rahatsızlığı gidermek için asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın talimatları doğrultusunda başlatılan bu çalışma, otopark alanının daha konforlu ve temiz bir hale getirilmesi amacıyla yürütülüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, halkımızın daha rahat bir kullanım alanına kavuşması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.