Bulancak Belediyesi yüzücülerinden Yüzme Yarışı’nda Büyük Başarı!

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.08.2024 - 21:11, Güncelleme: 25.08.2024 - 21:15 6452 kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi yüzücülerinden Yüzme Yarışı’nda Büyük Başarı!

25 Ağustos 2024 tarihinde, 36’ncı kez düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na Türkiye ve dünyanın dört bir yanından 2800’den fazla sporcu katıldı.
Bu prestijli yarışta Bulancak Belediyemizi temsil eden sporcularımız, elde ettikleri başarılarla ilçemizi gururlandırdı. Giresunlu sporcularımızdan Derin Gülen, 6500 metre boğaz yarışını 56:18 süresiyle tamamlayarak 14-18 yaş kategorisinde 23. sırada yer aldı. Bir diğer başarılı sporcumuz Sude Dila Çamuroğlu ise aynı mesafeyi 55:00 sürede yüzerek 19-24 yaş kategorisinde 9. sırada tamamladı. Her iki sporcumuz da yarış boyunca sergiledikleri üstün performansla büyük alkış topladı. Yarışma startını veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparken, Boğaziçi’nin büyüleyici manzarası eşliğinde yapılan bu yarışmanın önemine dikkat çekti. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise sporcularımızın bu başarılarından büyük gurur duyduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözüyle spora verdiği önemi bir kez daha hatırladık. Sporcularımız, ilçemizi ve Giresun’u en iyi şekilde temsil etti. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.
25 Ağustos 2024 tarihinde, 36’ncı kez düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’na Türkiye ve dünyanın dört bir yanından 2800’den fazla sporcu katıldı.

Bu prestijli yarışta Bulancak Belediyemizi temsil eden sporcularımız, elde ettikleri başarılarla ilçemizi gururlandırdı.

Giresunlu sporcularımızdan Derin Gülen, 6500 metre boğaz yarışını 56:18 süresiyle tamamlayarak 14-18 yaş kategorisinde 23. sırada yer aldı. Bir diğer başarılı sporcumuz Sude Dila Çamuroğlu ise aynı mesafeyi 55:00 sürede yüzerek 19-24 yaş kategorisinde 9. sırada tamamladı.

Her iki sporcumuz da yarış boyunca sergiledikleri üstün performansla büyük alkış topladı.

Yarışma startını veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sporun birleştirici gücüne vurgu yaparken, Boğaziçi’nin büyüleyici manzarası eşliğinde yapılan bu yarışmanın önemine dikkat çekti. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ise sporcularımızın bu başarılarından büyük gurur duyduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözüyle spora verdiği önemi bir kez daha hatırladık. Sporcularımız, ilçemizi ve Giresun’u en iyi şekilde temsil etti. Destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.