Bulancak Belediyesi'nden Geleneksel Sünnet Şöleni

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 03.07.2024 - 10:21, Güncelleme: 03.07.2024 - 10:21 1725 kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi'nden Geleneksel Sünnet Şöleni

Bulancak Belediyesi tarafından “Geleneksel Sünnet Şöleni” gerçekleştirilecek. Belediye’den yapılan açıklamada, 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü...
Gerçekleştirilecek sünnet şöleni için kayıtların 3 Temmuz (bugün) itibarı ile başladığı, kayıt yaptırmak isteyen ailelerin Bulancak Belediyesi Halk Masasına başvurabilecekleri belirtildi. Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Belediye olarak bir geleneğimizi daha yeniden hayata geçiriyoruz. Geleneksel olarak bundan sonraki yıllarda da sürdüreceğimiz sünnet şölenimize tüm yurttaşlarımızı davet ediyoruz. Çocuklarımızın bu özel gününde bir araya gelerek bol eğlenceli ve neşe dolu bir gün geçireceğiz. Şimdiden sünnet olacak çocuklarımıza Maşallah diyor ve hayırlı ömürler diliyorum” dedi.
Bulancak Belediyesi tarafından “Geleneksel Sünnet Şöleni” gerçekleştirilecek. Belediye’den yapılan açıklamada, 22 Temmuz 2024 Pazartesi günü...

Gerçekleştirilecek sünnet şöleni için kayıtların 3 Temmuz (bugün) itibarı ile başladığı, kayıt yaptırmak isteyen ailelerin Bulancak Belediyesi Halk Masasına başvurabilecekleri belirtildi.
Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Belediye olarak bir geleneğimizi daha yeniden hayata geçiriyoruz. Geleneksel olarak bundan sonraki yıllarda da sürdüreceğimiz sünnet şölenimize tüm yurttaşlarımızı davet ediyoruz. Çocuklarımızın bu özel gününde bir araya gelerek bol eğlenceli ve neşe dolu bir gün geçireceğiz. Şimdiden sünnet olacak çocuklarımıza Maşallah diyor ve hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.