Bulancak Emniyeti’nden Üniversite Öğrencilerine Güvenlik Desteği

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 20.09.2024 - 13:29, Güncelleme: 20.09.2024 - 13:29 926 kez okundu.
 

Bulancak Emniyeti’nden Üniversite Öğrencilerine Güvenlik Desteği

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, 2024-2025 eğitim öğretim yılında...
Üniversite öğrencilerini yasa dışı faaliyetlerden uzak tutmak ve güvenli bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla “El Ele Güvenli Geleceğe” projesini hayata geçirdi. Proje, 16-20 Eylül tarihlerinde ilçeye gelen üniversite öğrencilerine yönelik yürütülen bilinçlendirme faaliyetlerini kapsıyor. Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü ile koordineli olarak Üniversite Aktivite Merkezi’nde kurulan bilgilendirme standında, öğrencilere yasa dışı örgütlerin eleman kazanma yöntemleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Bilgilendirme çalışmaları kapsamında, 320 öğrenciye el broşürleri dağıtılarak farkındalık artırıldı. Bu projenin amacı, üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak ve toplumsal güvenliği korumak için öğrencilerin desteğini kazanmaktır. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri adına bu tür projelerle faaliyetlerine devam ediyor.  
Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, 2024-2025 eğitim öğretim yılında...

Üniversite öğrencilerini yasa dışı faaliyetlerden uzak tutmak ve güvenli bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla “El Ele Güvenli Geleceğe” projesini hayata geçirdi. Proje, 16-20 Eylül tarihlerinde ilçeye gelen üniversite öğrencilerine yönelik yürütülen bilinçlendirme faaliyetlerini kapsıyor.

Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü ile koordineli olarak Üniversite Aktivite Merkezi’nde kurulan bilgilendirme standında, öğrencilere yasa dışı örgütlerin eleman kazanma yöntemleri hakkında detaylı bilgiler verildi. Bilgilendirme çalışmaları kapsamında, 320 öğrenciye el broşürleri dağıtılarak farkındalık artırıldı.

Bu projenin amacı, üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak ve toplumsal güvenliği korumak için öğrencilerin desteğini kazanmaktır. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri adına bu tür projelerle faaliyetlerine devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.