Bulancak Fen Lisesi Giresun’a Damgasını Vurdu!

EĞİTİM (YH) - Yıldız Haber | 17.10.2024 - 16:57, Güncelleme: 17.10.2024 - 17:43 998 kez okundu.
 

Bulancak Fen Lisesi Giresun’a Damgasını Vurdu!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye genelinde düzenlediği "Liseler Arası Münazara Yarışması"nın il etabı 16-17 Ekim tarihlerinde Giresun Gençlik Merkezinde yapıldı.
52 takımın yarıştığı münazara liginde bölge finallerine gitmeye hak kazanan 4 takımın 3'ü Bulancak Fen Lisesinden çıktı. Okul Müdürü Coşkun GÖKTEKİN yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Edebiyat öğretmenimiz Ahmet Murat Yücel nezaretinde 5 takımla katıldığımız; konuların 15 dk öncesinden verildiği,  " 2 Hükümet 2 Muhalefet" takımından oluşan Parlementer Sistem Münazara Yarışmasında, okulumuz öğrencileri il 1.si, 2.si ve il 4.sü olarak  İl'e damgalarını vurdular ve   bölge finallerine gitmeye hak kazandılar. Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm ögretmenlerimizi tebrik ediyoruz, yarışma esnasında desteklerini esirgemeyen Bulancak Gençlik Merkezine de teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Türkiye genelinde düzenlediği "Liseler Arası Münazara Yarışması"nın il etabı 16-17 Ekim tarihlerinde Giresun Gençlik Merkezinde yapıldı.

52 takımın yarıştığı münazara liginde bölge finallerine gitmeye hak kazanan 4 takımın 3'ü Bulancak Fen Lisesinden çıktı. Okul Müdürü Coşkun GÖKTEKİN yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Edebiyat öğretmenimiz Ahmet Murat Yücel nezaretinde 5 takımla katıldığımız; konuların 15 dk öncesinden verildiği,  " 2 Hükümet 2 Muhalefet" takımından oluşan Parlementer Sistem Münazara Yarışmasında, okulumuz öğrencileri il 1.si, 2.si ve il 4.sü olarak  İl'e damgalarını vurdular ve   bölge finallerine gitmeye hak kazandılar.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm ögretmenlerimizi tebrik ediyoruz, yarışma esnasında desteklerini esirgemeyen Bulancak Gençlik Merkezine de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.